23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ACTEC deltager på elektronikmessen E-24

Kom forbi vores stand C-3121, hvor vores erfarne team vil være til stede for at give dig dybdegående indsigt i vores produkter og tjenester

Vi er stolte over at kunne meddele, at ACTEC deltager på E-24, Danmarks førende elektronikmesse, som finder sted den 3.-5. september 2024 i Odense Congress Center.

Besøg vores stand og mød vores eksperter
Kom forbi vores stand C-3121, hvor vores erfarne team vil være til stede for at give dig dybdegående indsigt i vores produkter og tjenester. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål og give sparring om, hvordan vi sammen kan skabe værdi for din virksomhed. Uanset om du er entreprenør, iværksætter eller fagperson, er vi her for at støtte dig gennem hele udviklingsprocessen – fra design og udvikling til test og produktion.

Danskproducerede specialbatterier til ethvert behov
Vi udvikler kvalitetsbatterier, du kan stole på. Fra vores faciliteter i Randers designer, udvikler og tester vi batterier, der kan modstå alt fra vand, varme og kulde til tryk og rystelser. På den måde garanterer vi dig altid levetid og maksimal pålidelighed - selv under de mest krævende forhold.

Kom og oplev, hvordan ACTEC kan hjælpe din virksomhed med at realisere sine elektroniske visioner.

For mere information om vores deltagelse på messen, eller hvis du er interesseret i at aftale et møde med en fra teamet, kontakt os på 87 11 99 99.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på stand C-3121.

ACTEC Teamet

ACTEC A/S
Alsvej 5
8940 Randers SV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK66255212

Kontaktperson

Christian Nyborg
Adm. direktør
+45 87119993 cn@actec.dk

Send til en kollega

0.032