23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få styr på cybersecurity – mød Arrows eksperter på E-24

Arrow Electronics er en global gigant inden for teknologi- og serviceydelser, der hjælper virksomheder med at udvikle, producere og beskytte deres elektronikprodukter. På Elektronikmessen E-24 får du mulighed for at besøge Arrows stand og få adgang til deres omfattende ekspertise inden for blandt andet cybersecurity.

Forestil dig en partner, der kan tage din idé fra koncept til virkelighed – og samtidig beskytte den mod de mest avancerede cybertrusler, der lurer lige om hjørnet. Det er præcis, hvad Arrow Electronics gør.

Med en stærk global tilstedeværelse, og et tæt samarbejde med producenter, ingeniører og teknologivirksomheder, er Arrow den partner, der kan få dine idéer ud at leve fra de første streger på tegnebrættet til det færdige produkt på hylderne. 

Arrows styrke ligger i deres omfattende kompetencer og ekspertise. Deres team af specialister arbejder tæt sammen med nogle af verdens førende teknologivirksomheder for at levere løsninger, der ikke kun imødekommer dagens krav, men også er forberedt på morgendagens udfordringer. 

Arrows ekspertise dækker alt fra hardwareudvikling til sofistikerede softwareløsninger, og deres dedikation til innovation sikrer, at de altid er på forkant med de nyeste teknologiske tendenser. 

Men hvad med sikkerheden? I en tid, hvor truslerne mod digitale systemer er i hastig vækst, er det afgørende at være på forkant. Derfor har Arrow et særligt stort fokus på cybersecurity. De sikrer, at dine produkter ikke bare lever op til EU’s strenge krav, men også står stærkt i en digital verden.

Læg vejen forbi Arrows stand på Elektronikmessen, hvor eksperter står klar til at dele den nyeste viden og rådgive om, hvordan din virksomhed kan være bedst muligt rustet mod cyberangreb. Uanset om du er i design-, udviklings- eller produktionsfasen, kan Arrow hjælpe dig med at beskytte dine produkter og data i en stadig mere kompleks digital tidsalder.

Elektronikmessen løber af stablen fra den 3.-5. september på Odense Congress Center.

Tilmeld dig nu og hent din gratis billet her.

Elektronikmessen E-24
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark

Kontaktperson

AMP
Anne Marie Primdal
Kommunikationskonsulent
ampr@ose.dk

Send til en kollega

0.031