23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød CB Svendsen på E-24 og vind en luksusbil i en weekend! 

I september 2024 samles elektronikbranchen i Odense til en af årets mest betydningsfulde begivenheder, når Elektronikmessen E24 indtager Odense Congress Center. Dette er den ultimative destination for innovation, hvor førende aktører mødes for at præsentere morgendagens teknologiske løsninger. 

Udløber
30. september 2024

Vi er stolte af at meddele, at CB Svendsen vil være blandt de førende udstillere på dette års messe, hvor vi vil præsentere vores nyeste løsninger og dele vores spændende væksthistorie. 
 
Kom forbi stand C-3821 
 
Hos CB Svendsen har vi gennem det seneste årti arbejdet målrettet på at udvikle banebrydende teknologier, der ikke blot imødekommer, men også former fremtidens behov i branchen. Vores stand på Elektronikmessen E-24, C-3821, vil være dedikeret til at fremvise disse innovative løsninger, som kan hjælpe din forretning med at nå nye højder. 
 
Vi har gennemgået en betydelig vækst og er i rivende udvikling. Vores dedikerede team har lagt grundstenene for de næste årti, hvilket gør os i stand til at tilbyde endnu mere avancerede og skræddersyede løsninger, der kan gavne din virksomhed. 
 
Deltag i vores konkurrence og vind en luksusbil for en weekend! 
 
Som en ekstra attraktion på vores stand afholder vi en eksklusiv konkurrence i samarbejde med Sixt, hvor du har muligheden for at vinde en luksusbil i en hel weekend. Det er en oplevelse, du ikke vil gå glip af, så sørg for at besøge vores stand og deltage i konkurrencen! 
 
Hvorfor besøge CB Svendsen på E-24? 
 
Uanset om du er en erfaren professionel i elektronikbranchen eller ny på markedet, er vores stand på Elektronikmessen E-24 et must-see. Vi glæder os til at dele vores viden og visioner med dig og vise, hvordan vi kan være en stærk partner i din virksomheds fremtidige vækst. 
 
Sæt kryds i kalenderen den 3.-5. september og besøg os på stand C-3821 i Odense Congress Center. Du kan allerede nu booke et møde på forhånd, så vi kan sikre, at der er tid til en dybdegående snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. 
 
Vi ses til spændende dage i Odense! 
 

CB Svendsen A/S
Kirke Værløsevej 22
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK82508414

Kontaktperson

MBS
Martin B. Svendsen
mbs@cb-svendsen.dk

Send til en kollega

0.047