23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev Comepi’s endestop og sikkerhedsløsninger på AUTOMATIK '24

MTO har i mange år været forhandler af Comepi endestop, og på AUTOMATIK '24 kan de besøgende opleve, hvorfor Comepi er en førende leverandør på området. Comepi, med hovedsæde nær Milano, Italien, designer og producerer disse produkter, der har fokus på innovation og kvalitet, som opfylder globale standarder. Vores sortiment omfatter mekaniske endestop, induktive aftastere og sikkerhedskomponenter. Produkterne er designet til krævende miljøer i industrier som fødevarer, pakning, løft og bilindustrien. Comepi’s produkter er kendt for deres robusthed, nøjagtighed og evne til at sikre sikkerhed og beskyttelse i industrielle applikationer.

I mange år har MTO været forhandler af Comepi endestop, og nu kan de besøgende på AUTOMATIK '24 få et indblik i, hvorfor Comepi er en førende leverandør inden for området. Comepi har hovedsæde nær Milano i Italien, hvor de både designer og producerer deres avancerede produkter. Med en konstant fokus på innovation og kvalitet leverer Comepi løsninger, der opfylder de højeste standarder på verdensplan.

Et alsidigt produktudvalg til krævende industrier

Comepi's sortiment spænder bredt og omfatter mekaniske endestop, induktive aftastere og forskellige sikkerhedskomponenter. Deres produkter er designet til at modstå krævende miljøer og anvendes i en lang række industrier, herunder fødevarer, pakning, løft og bilindustrien.

Mekaniske endestop fra Comepi tilbyder fleksibilitet og holdbarhed og fås med både plast- og metalhuse i forskellige bredder og dybder. Disse endestop er velegnede til selv de mest krævende industrielle miljøer, og med et stort udvalg af betjeningshoveder og kontaktblokke sikrer de optimal ydeevne og overensstemmelse med gældende standarder.

Den robuste ICS-serie af induktive aftastere fra Comepi er kendt for nøjagtighed og pålidelighed, nu med øget driftsafstand. Tilgængelig i forskellige størrelser og fremstillet af materialer som rustfrit stål og forniklet messing, tilbyder disse sensorer præcis berøringsfri detektering af metalliske mål op til 40 mm væk. Sensorernes forlængede levetid og IP67-klassificering gør dem ideelle til krævende industrielle miljøer.

Sikkerhed og innovation i fokus

For at imødekomme et stadig mere krævende marked udvider Comepi løbende deres sortiment af sikkerheds endestop. Med en stærk fokus på at beskytte både mennesker og maskiner arbejder Comepi’s forsknings- og udviklingsteam på at udvikle løsninger, der overholder de nyeste sikkerhedsstandarder. Gennem deres patenterede teknologier sikrer Comepi innovative løsninger, der matcher den stigende efterspørgsel på sikkerhedsforanstaltninger.

Besøg Automatikmesse 2024 og oplev Comepi’s førende teknologi og produkter, der sætter nye standarder for kvalitet og sikkerhed i industrien.

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909

Kontaktperson

Christian Stampe Laursen
Produktchef
+45 75806337 csl@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.031