23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Linux-løsninger, der gør en forskel – oplev dem på E-24

Mød LIAB ApS, en pioner inden for udvikling af både hardware og software med Linux som fundament, på Elektronikmessen E-24. Virksomheden har i over 20 år specialiseret sig i at levere skræddersyede computere og netværksopkoblede systemer, der gør brugen af Linux enkel og effektiv. 

Hvordan kan Linux-teknologi blive en gamechanger for din virksomhed? Og hvad kan det betyde for din fremtidige vækst? Det kan du blive meget klogere på, når Elektronikmessen løber af stablen i næste uge!

På messen kan du møde LIAB ApS – et udviklingsfirma kendt for deres dybe ekspertise inden for Linux-baserede løsninger. Med over 20 års erfaring har LIAB specialiseret sig i at udvikle avanceret hardware, elektronik og software, der gør brugen af Linux både enkel og kraftfuld.

Hos LIAB vil du opleve en bred vifte af løsninger, der spænder fra design af specialbyggede computerenheder til udvikling af robuste, netværksopkoblede platforme. De er også eksperter i at skabe konkurrencedygtigt testudstyr, der kan sikre, at dine produkter lever op til de højeste standarder. 

Uanset om din virksomhed har brug for enkle kontrolsystemer eller avanceret matematik til at løse komplekse ingeniøropgaver, er LIAB klar til at levere. Besøg LIABs stand og se, hvordan deres tekniske skills og kreative løsninger kan tilføre stor værdi til netop din virksomhed.

Elektronikmessen løber af stablen fra den 3.-5. september på Odense Congress Center.

Tilmeld dig nu og hent din gratis billet her.

Elektronikmessen E-24
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark

Kontaktperson

AMP
Anne Marie Primdal
Kommunikationskonsulent
ampr@ose.dk

Send til en kollega

0.047