23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sidste chance: Tilmeld dig årets sidste seminar og optimer dine maskindesigns med teknisk plast

Er du klar til at opdage, hvordan teknisk plast kan skabe værdi i dine projekter? Der er stadig nogle ledige pladser til vores plastseminar den 17. september 2024. Tilmeld dig nu og gå ikke glip af denne chance for at få dybdegående indsigt i teknisk plast.

Få en dybere forståelse for teknisk plast

Vores gratis plastseminar finder sted den 17. september fra klokken 10:00 til cirka 14:30. Dette seminar er designet til at give dig en omfattende forståelse af teknisk plast og dets anvendelser i industrien. Vi vil guide dig gennem de forskellige plasttyper og forklare deres unikke egenskaber samt demonstrere, hvordan de kan anvendes i praktiske situationer.

 

Hands-on oplevelse

Under seminaret får du mulighed for at opleve vores moderne maskinpark og se plastbearbejdning i praksis. Vores specialister vil vise dig, hvordan teknisk plast bearbejdes ved hjælp af fræsning, drejning, laserskæring og lasergravering. Dette giver dig en hands-on oplevelse og en bedre forståelse af materialernes potentiale.

 

Dagen vil være spækket med inspirerende præsentationer fra vores eksperter, der vil dele deres viden om teknisk plast og dets anvendelser. Præsentationerne vil blandt andet omfatte:

  • Gennemgang af de typer plast, vi arbejder med, såsom POM, PEHD, PEEK og polycarbonat
  • Eksempler fra industrien, hvor teknisk plast er benyttet
  • Eksempler på rekonstruktioner af emner fra metal og stål til plast
  • Hvordan plastbearbejdning foregår i alle vores afdelinger – fræsning, drejning, laserskæring m.m.
  • Råd og tips til, hvad du skal tænke over, når du bruger plast til industrielle designs

 

Netværk og forfriskninger

Vi sørger for masser af forfriskninger og en god frokost i løbet af dagen. Du får masser af muligheder for at stille spørgsmål under hele seminaret, og når sidste del er ovre, er der masser af muligheder for at netværke med de andre deltagere samt vores team hos Induflex. Især hvis du har specifikke spørgsmål til din virksomheds behov.

 

Sikre din plads nu

Tøv ikke med at sikre din plads til vores plastseminar. Der er allerede 20 andre deltagere, som du kan sparre med. Tilmeldingsfristen er den 2. september. Klik på linket nedenfor for at tilmelde dig og få alle detaljer om tid, sted og program. Vi glæder os til at se dig og dele vores viden om teknisk plast.

Læs mere her.

Induflex A/S
Hagensvej 25
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12828195
P nummer: 1000452351

Kontaktperson

RH
Rasmus Hosbond
Salgschef
rh@induflex.dk

Send til en kollega

0.078