23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Celltech viser batteriløsninger til forsvaret på DALO Industry Days 2024

Den 12. udgave af DALO Industry Days, som arrangeres af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, løber af stablen den 21.-22. august 2024 i Ballerup Super Arena i Danmark. Arrangementet er Danmarks største messe for leverandører til Det Danske Forsvar.

Her har leverandørerne mulighed for at fremvise den seneste udvikling inden for forsvarsteknologi samt diskutere udvikling i samarbejde med leverandørerne. 

Celltech A/S på DALO Industry Days 
Celltech A/S deltager som mangeårig leverandør til Det Danske Forsvar. Vi er at finde på stand TOPDK-716. Her vil vi fremvise et udvalg af varer designet til brug i forsvarsapplikationer

Præsentation af avancerede batteriløsninger 

På DALO Industry Days vil Celltech A/S fremvise et omfattende udvalg af batterier og strømløsninger velegnet til militært brug. Højdepunkterne omfatter: 

Ultralife strøm- og kommunikationsløsninger: Disse løsninger er designet til militært brug og sikrer pålidelig strøm samt effektiv kommunikation i kritiske situationer. 

Tracers eksterne løsninger: Tracers produkter er kendt for strømløsninger til barske miljøer. Deres batterier og batteriløsninger, henvender sig til militær, politi, sikkerhedsbranchen, industri samt underholdning mm. nærmest alle arbejdsområder hvor der er behov for en sikker, pålidelig, ekstern og udvidet strømkilde.  Deres strømløsninger, der fås i lithium-polymer, lithium-ion og lithium-jernfosfat, garanterer sammen med kompatible opladere forlænget driftstid for elektronik. 

Taktiske lygter fra Armytek: Armyteks program af lygter er specielt udviklet til barske miljøer og hårdt terræn til brug for militær, politi og sikkerhedsbranchen. Produkter med høj IP-rating samt Lumen, som giver robust og pålidelig belysning i enhver situation. 

Ansmann lygter og Power Stationer: Disse multifunktionelle løsninger er designet til at opfylde forskellige operationelle behov. Fremviste lygter er alle IP67 godkendt.
Celltech Group i Danmark, Norge, Sverige og Finland er kendt for vores sikre og pålidelige produkter og har opnået et ry for at opfylde de strenge krav fra forsvarsindustrien.

Besøg vores stand TOPDK-716 for at udforske vores banebrydende løsninger og lære mere om vores bæredygtige tilgang til batteriteknologi. 

Vi ses ...

Celltech A/S
Lejrvej 25
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13785546
P nummer: 1000624665

Kontaktperson

KT
Kristian Tønnes
Daglig leder
+45 70252201 kt@celltech.dk

Send til en kollega

0.047