23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Genanvendt afbryder kan spare Danmark for 200.000 ton CO2

Schneider Electric tager endnu et skridt i den grønne og cirkulære omstilling med udviklingen af den første genanvendte maksimalafbryder. Udover at afbryderen har et markant lavere CO2-aftryk, styrker den også forsyningssikkerheden hos kunderne, heriblandt fjernvarmeselskabet CTR.

Rundtom i Danmark og resten af verden sidder der maksimalafbrydere i elinstallationer i alt fra beboelsesejendomme til industribygninger, vindmøller og datacentre. Afbryderens vigtigste funktion er at beskytte større elektriske kredsløb, hvis der opstår nedbrud på grund af en overbelastning, fx som følge af oversvømmelse eller lynnedslag.

I takt med digitaliseringen og den grønne omstilling af vores samfund bliver behovet for data og vedvarende energikilder kun større, og antallet af maksimalafbrydere i bygningsmassen følger derfor trop. Det kan få negative konsekvenser for klimaet, da produktionen af bare én maksimalafbryder udleder omkring 550 kilo CO2.

Derfor har Schneider Electric udviklet genanvendte maksimalafbrydere, Circular MasterPacT MTZ, hvor de første fem er solgt til det danske marked – som det første sted i Norden.

Læs meget mere om vores afbrydere her i pressemeddelelsen

 

Vil du modtage nyheder fra Schneider Electric direkte i din indbakke? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her.

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Kontaktperson

MKC
Maria Kappel Carpenter
mariakappel.carpenter@se.com

Send til en kollega

0.063