23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den nye RMS network map funktion kan simplificere jeres network management markant

Kapaciteten af RMS systemet strækker sig langt, men nu er der igen en nyhed, som gør det endnu lettere at håndtere jeres IoT løsnings network management. Se det nye RMS Network Map værktøj, som er designet til at visualisere jeres netværks infrastruktur samtidigt med, at man udfører konfiguration af udstyret.

Visual network management har meget at tilbyde, især i form af effektivitet og nøjagtighed. Ved at fremvise hele jeres netværks infrastruktur på ét sted, giver det gode muligheder for at organisere oplysningerne hierarkisk og strukturelt. Dermed er det meget lettere at forstå netværkets forbindelse, organisation og drift.

Med fuldt overblik over hele opsætningen, er det let at håndtere remote management og konfiguration. Det udelukker nødvendigheden af at skulle justere hver enkelt enhed individuelt og giver jer adgang til en række funktioner blot med nogle få klik. Dermed spares tid og effektiviteten forbedres.

Man kan i systemet se hvilke enheder, som er forbundet til hinanden og tilmed har man muligheden for at identificere de fysiske porte som anvendes til at forbinde enhederne. 

En af de allerbedste funktioner i systemet er, at når man tilføjer netværkskonfigurationer med dette værktøj, så vil RMS automatisk konfigurere alle enheder som er underlagt ændringen.  

Læs mere om RMS Network Maps her.

RMS er et system med mange fordele. Det kan de basale funktioner (f.eks. overvågning af alle routere, firmwareopgraderinger og opdatering af konfiguration). Men systemet har flere spændende faciliteter. Har man behov for at kunne tilgå routerens webinterface hjemmefra, så man man gøre det. Det fungerer uanset hvilket simkort, der er monteret i routeren. Men man kan mere end det. Har man behov for at komme i kontakt med udstyr, som er tilsluttet routeren, f.eks. en computer, en PLC, et kamera eller en maskine - så er også det muligt. 

Læs om RMS Connect her.

 

 

DeltaM2M ApS
Kratbjerg 240
3480 Fredensborg
Fredensborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30814975

Kontaktperson

Torben Deleuran
Direktør
+45 48480148 tad@deltaM2M.dk

Send til en kollega

0.047