23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bæredygtig fremtid for skibsfarten med landstrøm

I takt med at bæredygtighed får en stadig større betydning, er landstrøm en vigtig løsning for den maritime industri. Landstrøm giver skibe mulighed for at tilslutte sig elnettet, når de ligger til kaj, hvilket reducerer brugen af forurenende fossile brændstoffer. Nordtech-Vetec støtter udviklingen af landstrøm og andre bæredygtige teknologier for at skabe en renere og mere miljøvenlig fremtid for skibsfarten.

Mindre CO2-udledning og mindre støj
 
Når skibe bruger landstrøm, kan de slukke deres motorer og dermed reducere udledningen af CO2, NOx og andre skadelige emissioner. Dette er et vigtigt skridt mod at nå EU's mål om 55% reduktion i drivhusgasemissioner inden 2030.
Landstrøm forbedrer luftkvaliteten i havneområder betydeligt. Lokale indbyggere, arbejdere og det maritime miljø får gavn af renere luft, hvilket kan medføre bedre helbred og en mere attraktiv havneby.
 
Når skibe anvender landstrøm, reduceres støjniveauet i havnene. Dette bidrager til et mere behageligt miljø både for besætningen ombord og for mennesker, der bor og arbejder i nærheden af havneområder.
 
Økonomiske besparelser
 
På trods af en initial investering i infrastruktur kan landstrøm på lang sigt være økonomisk fordelagtigt. Priserne på vedvarende energi er ofte lavere end fossile brændstoffer, hvilket gør landstrøm til en økonomisk fornuftig løsning for rederier.
 
Fremtidssikret løsning
 
Med stigende krav til bæredygtighed og reducerede emissioner, sikrer investering i landstrøm, at skibe og havne er på forkant med fremtidens standarder og reguleringer.
Landstrøm er en vigtig komponent i den grønne omstilling af skibsfarten. Det bidrager til at gøre forsyningskæder mere bæredygtige og hjælper med at nå de ambitiøse klimamål, der er sat af både nationale og internationale organisationer.

NordTech Industrisystemer A/S
TEKNIKVEJ 69
5260 Odense S.
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18175509

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031