23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mikrodispenser til elektronikfremstilling slår verdensrekord

Preeflow har i mange år været førende producent af dispensere til bl.a. elektronikfremstilling. Brandet er især kendt for at levere udstyr i høj kvalitet, der sikrer en præcis og nøjagtig dispenseringsproces i produktionen af fx PCB plader. Nu har preeflow taget skridtet videre og udviklet en innovativ mikrodispenser, der kan dosere helt ned 0,25 µl som den eneste på verdensplan.

Preeflow's eco-PEN XS er en præcis mikrodispenser, der er i stand til, som den eneste i verden, at dispensere nano- og mikrolitermængder af et 1-komponent materiale med ekstrem præcision og nøjagtighed. 

eco-PEN-teknologien er baseret på det veletablerede og gennemprøvede preeflow progressive hulrumspumpeprincip, som muliggør volumetrisk dispensering, der er viskositetsuafhængig. Teknologien kan dispensere en lang række viskositeter, fra vandlignende stoffer op til tykke pastaer, inkl. fyldte materialer som loddepasta, med lav forskydning og ingen dryp.

eco-PEN XS er velegnet til både linje- og prikdispensering, med en justerbar dispenseringshastighed, der passer til kørehastigheden. Med en nøjagtighed på ±1 %, >99 % af tiden,  er dispenseren dermed et pålideligt og ekstremt præcist værktøj til dispensering af små væskevolumener. 

Preeflow's eco-PEN XS kan nemt integreres i enhver produktionslinje med en robot eller anden automatisering. Dens lette design, der vejer cirka 175 g, muliggør dens anvendelse i højhastighedsrobotlinjer, og designet på dispenseren betyder, at flere enheder kan placeres tæt sammen i et smalt gitter, så der kan dispenseres på flere emner ad gangen. 

Funktioner og fordele:

  • Præcis, processtabil dispensering så lille som 0,00025 ml (0,25 μl)
  • Meget repeterbar og ensartet dispensering med en nøjagtighed på ±1 %, >99 % af tiden
  • Skånsom dosering af lav viskositet til pastaagtige væsker ved hjælp af positiv forskydning
  • Lineært proportionale kontrolkarakteristika
  • Kontrolleret med suck-back for en renere proces og ingen dryp
  • Nem systemintegration

Vil du vide mere om den innovative mikrodispenser? Kontakt ViscoTec Nordic i dag på 4582 8090 eller på info@viscotec-nordic.com 

ViscoTec - Perfekt doseret!
ViscoTec Pumpen- u. Dosiertechnik GmbH er en førende systemproducent inden for væsketeknologi: Fra ekstraktion og produktforberedelse til dosering af medium til højviskositetsmedier. Produktporteføljen dækker doserings- og påfyldningsapplikationer inden for bilindustrien, e-mobilitet, elektronikfremstilling, fødevareforarbejdning, rumfart, medicinsk teknologi, farmaceutisk og mange andre industrier.
Hovedkvarteret for den teknologiske markedsleder er i Bayern. Ud over et internationalt distributørnetværk har ViscoTec datterselskaber i USA, Kina, Singapore, Indien, Frankrig, Hong Kong og Danmark og beskæftiger omkring 340 medarbejdere verden over. I 2023 registrerede ViscoTec en global omsætning på 70 millioner euro.

OBS: Scanmaster ApS blev ved årsskiftet opkøbt af den tyske koncern ViscoTec, og skiftede i den forbindelse navn til ViscoTec Nordic. 

ViscoTec Nordic ApS
Svogerslev Hovedgade 48, 1
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18075970
P nummer: 1001425362

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047