23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AAEON genopliver sin SMARC modulserie med uCOM-ADN

Utroligt robust og med omfattende tilslutningsmuligheder tilbyder uCOM-ADN et kompakt, effektivt og alsidigt værktøj til at bygge industrielle IoT-applikationer.

AAEON, en leder inden for industrielle IoT og AI Edge løsninger, har lanceret uCOM-ADN, et SMARC modul drevet af Intel® Atom® x7425E, Intel® Processor N97 og Intel® Core™ i3-N305 processorer. 


uCOM-ADN repræsenterer genoplivningen af AAEON's engagement i SMARC modulområdet, hvor det er tydeligt, at virksomhedens omfattende erfaring med at skabe pålidelige og højtydende Computer-on-Modules har vist sig uvurderlig. Et fremtrædende træk ved den nyeste tilbud er uCOM-ADN's understøttelse af den 8-kernede, 8-trådede Intel® Core™ i3-N305 Processor, som kombinerer høj ydeevne med effektiv drift. Produktet understøtter også Intel Atom® x7425E og Intel® Processor N97 fra den bredere Intel® platform, hvilket giver brugerne mere fleksibilitet. 


Med op til 8GB indbygget LPDDR5x-hukommelse og 64GB eMMC-lager kan uCOM-ADN opnå fremragende databehandlingshastighed, samtidig med at den giver rigelig lagerkapacitet. Integreret Intel® UHD Graphics gør den også velegnet til applikationer, der kræver kvalitetsvisuel output, understøttet af to DP++ og en eDP interface med opløsninger op til 3840 x 2160. Dette udvalg gør uCOM-ADN velegnet til digital skiltning og smarte kiosk løsninger. 


Til visuel dataindsamling har brugerne et bredt udvalg af interfaces at vælge imellem, herunder to MIPI CSI, flere USB-porte og dobbelte LAN-stik, der understøtter Intel® Ethernet Controllers I226-V eller I226-IT, begge kørende ved 2.5GbE. Til industriel kommunikation tilbyder modulet flere UART interfaces sammen med en tilpasselig 7-bit GPIO og SMBus. Udvidelsesmulighederne findes i form af tre PCIe Gen 3 slots, mens AAEON bemærker, at en fjerde PCIe Gen 3 interface er tilgængelig efter anmodning. 


Af særlig bemærkelsesværdig er modulets robuste design, som har et standard driftstemperaturområde på -20°C ~ 70°C, med en udvidet temperaturversion også tilgængelig med en temperaturtolerance på -40°C til 85°C. Dette vil være gode nyheder for dem, der søger en løsning, der kan modstå udfordrende industrielle miljøer, mens den opretholder optimal ydeevne. 
Inklusionen af TPM 2.0 sikrer også robust sikkerhed til kritiske applikationer, hvilket yderligere understøtter uCOM-ADN's industrielle egnethed. Understøttelse af både Windows® 10, Windows® 11 Enterprise og Linux Ubuntu 22.04.2/Kernel 5.19 giver uCOM-ADN bred OS-kompatibilitet, hvilket gør det nemt at integrere i eksisterende systemer. 

 

Kontakt vores specialister i dag - klik her

Vi leverer specialtilpassede løsninger til industrielt brug. Hvis du vil høre mere om muligheder og løsninger inden for industrielle produkter, så tag fat i os. Vi har et tæt samarbejde med førende leverandører, og er klar til at hjælpe dig videre med den rette industrielle løsning.  

 

Sensor Ecs Danmark A/S
Priorparken 355, 3.
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29918651
P nummer: 1012604544

Kontaktperson

KBN
Kenn Bielefeldt Nielsen
Kbn@sensorecs.dk

Send til en kollega

0.031