23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Innovative løsninger til maritime applikationer

Opdag Winmates nyeste marine produktlinje, med 4K-skærm, DNV-certifikat og ECDIS

Winmate, en førende leverandør af robuste computere og marineløsninger, er begejstret for at præsentere sin nyeste marine produktlinje. Denne omfattende serie består af ECDIS Panel PC'er og displays, marine Panel PC'er og 4K displays, marine computere og Box PC'er, der også understøtter DNV-certificeringer. 
Inklusionen af Electronic Chart Display and Information Systems (ECDIS) Panel PC'er sikrer nøjagtig og pålidelig navigation, hvilket er afgørende for sikker sejlads. Disse Panel PC'er er udstyret med PCAP (Projected Capacitive) touchscreens, der giver en problemfri og responsiv interaktion selv under udfordrende forhold. Derudover understreger DNV-certificeringerne produkternes overholdelse af strenge maritime regler, hvilket giver tillid til deres pålidelighed og sikkerhed. 
Ved at tilføje 4K-funktionerne til ECDIS Marine Displays produktlinjen, forbedrer Winmate yderligere navigationsnøjagtigheden og situationsbevidstheden, hvilket giver maritime operatører mulighed for at træffe informerede beslutninger med tillid under alle lysforhold. 
Desuden er Winmates marine Panel PC'er, marine computere og Box PC'er designet til at modstå de barske forhold til søs. Med robust konstruktion og stærke komponenter er de modstandsdygtige over for fugt, saltvand og ekstreme temperaturer, hvilket sikrer uafbrudt drift selv under de mest udfordrende maritime miljøer. Denne holdbarhed er essentiel for at opretholde operationel effektivitet og minimere nedetid under maritime missioner. 
Samlet set repræsenterer Winmates marine produktlinje en omfattende løsning til den maritime industri, der kombinerer avanceret teknologi med robust holdbarhed for at imødekomme de udviklende behov i verdens søfart. 

Kontakt vores specialister i dag - klik her

Vi leverer specialtilpassede løsninger til industrielt brug. Hvis du vil høre mere om muligheder og løsninger inden for industrielle produkter, så tag fat i os. Vi har et tæt samarbejde med førende leverandører, og er klar til at hjælpe dig videre med den rette industrielle løsning.  

Sensor Ecs Danmark A/S
Priorparken 355, 3.
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29918651
P nummer: 1012604544

Kontaktperson

KBN
Kenn Bielefeldt Nielsen
Kbn@sensorecs.dk

Send til en kollega

0.047