23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RODAN Technologies opnår endnu en gang AAA-rating fra Dun & Bradstreet

RODAN Technologies er stolte af at kunne meddele, at virksomheden igen har opnået den prestigefyldte AAA-rating fra Dun & Bradstreet. Denne bedømmelse placerer RODAN Technologies blandt de mest kreditværdige virksomheder, hvilket understreger vores stærke økonomiske sundhed og pålidelighed overfor kunder og samarbejdspartnere. Ud af 4578 firmaer i Danmark er vi stolte af at være blandt de kun 6 virksomheder i vores branche, der har modtaget denne udmærkelse.

AAA-ratingen er den højeste kreditvurdering, som Dun & Bradstreet tildeler, og den gives kun til virksomheder med en exceptionel økonomisk stabilitet og lav risiko for betalingsproblemer. Denne bedømmelse er et klart bevis på RODAN Technologies' solide finansielle fundament og vores engagement i at opretholde høje standarder inden for økonomisk forvaltning og operationel effektivitet. Dette er det fjerde år i træk, at vi modtager en guldkreditvurdering, og i de seneste 13 år har vi konsekvent opnået AAA-ratingen.

Udtalelse fra CEO:
"At modtage AAA-ratingen igen er en betydelig milepæl for RODAN Technologies," siger Peter Rydell, administrerende direktør for RODAN Technologies. "Denne bedømmelse er et resultat af vores teams dedikation og hårde arbejde, og det bekræfter vores fortsatte fokus på økonomisk ansvarlighed og vækst. Vi er beærede over at blive anerkendt af Dun & Bradstreet og ser frem til at fortsætte med at levere fremragende resultater for vores kunder og interessenter."

www.rodantech.com

RODAN Technologies A/S
Vassingerødvej 6
3540 Lynge
Allerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70701928
P nummer: 1002327117

Kontaktperson

PR
Peter Rydell
Adm. direktør
+45 45942639 prw@rodantech.com

Send til en kollega

0.032