23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MTO electric udvikler nyt underspændingsrelæ til sikkerhedsbelysning

Sikkerhedsbelysning, herunder panikbelysning, er ofte en usynlig del af en belysningsløsning i nye byggerier i dag. Dette opfattes udelukkende positivt, da panikbelysningen kun skal aktiveres ved en nødsituation og oplyse flugtvejen ud af en bygning.

Selvom panikbelysningsarmaturerne ofte er små i deres byggestørrelser, er det dem som man vil kunne se rundt omkring i en bygning, hvis man kigger godt efter. Det er ofte her der er fokus på pris, design, form og funktion.

Et væsentligt element, som er med til at aktivere panikbelysningen er et underspændingsrelæ, som sidder monteret i tavlen og overvåger spændingsniveauet.

Tidligere har kravet været, at et underspændingsrelæ skulle aktivere panikbelysningen, hvis spændingen faldt til under 85% af normalen. Hidtil har sikkerhedsbelysning været udført med forskellige typer lyskilder bl.a. halogen.

Med udfasningen af traditionelle lyskilder som blev endegyldig i efteråret 2023, må der nu udelukkende blive udført denne type belysning med LED. Dermed er lovgivningen nu ændret til at et underspændingsrelæ først skal aktivere, når spændingen falder til under 60% af normalen.

Hidtil har der ikke været et produkt i markedet som har kunne opfylde dette krav. Heldigvis har vi hos MTO electric mange gode samarbejdspartnere, hvor vi også tidligere har været involveret i lande- og kundespecifikke løsninger.

En af vores mangeårige samarbejdspartnere er Østrigske Tele (tidligere Tele-Haase), som allerede producerer mange forskellige typer af elektroniske produkter, herunder underspændingsrelæer. Efter en relativ kort udviklingsperiode, hvor de nye produktkrav blev undersøgt, kan vi nu præsentere det nye underspændingsrelæ, som imødekommer kravene i branchen og som er det eneste kendte produkt i markedet.   

Varenummer E1YF400V01-0,6

-----------------

Ring til os i dag på 75 800 310 for at høre mere eller besøg vores e-shop.

MTO tilbyder et bredt lagerført program af el-komponenter, skabe og bokse, tilbehør samt en række nicheprodukter. Vi har mere end 40.000 varenumre og er lagerførende på en meget stor del.
Vi har stort fokus på individuelle behov og tilbyder skræddersyede løsninger baseret på dine ønsker f.eks. specielle tekniske data, dimensioner, hultagning eller farver.

 

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909
P nummer: 1008767854

Kontaktperson

Mette Christensen
Marketingansvarlig
+45 75806342 amc@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.062