23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nord Technology og Taicenn samarbejder om Industrielle IT-løsninger

Nord Technology har øget deres fokus på Taicenn-produkter efter et fremragende år med tilfredse kunder og vellykkede projekter. Nord Technology og Taicenn er meget engageret i at tilbyde de bedste industrielle IT-løsninger til kunder.

Nord Technology har et godt samarbejde med Taicenn, en førende producent af industrielle IT-løsninger. Dette partnerskab er vigtigt for Nord Technology's engagement i at levere skræddersyede og robuste IT-løsninger til kunder.

Taicenn leverer industrielle box-pc’er, industrielle touchpanel-pc’er og industrielle skærmprodukter, som er specielt designet til systemer og applikationer, der kræver fremragende ydeevne, pålidelighed og stabilitet på højt niveau og længere leveringsperiode.

Taicenn's industrielle løsninger for 2023

Taicenn har netop offentliggjort deres nyeste produktkatalog for 2023, der præsenterer deres imponerende sortiment af industrielle IT-produkter. Dette omfatter:

Taicenn Industrial Box PC: Kompakt og Kraftfuld

Taicenn's Industrial Box PC er skabt til at imødekomme behovene i de mest krævende industrielle miljøer. Den kompakte og robuste konstruktion gør den ideel til anvendelser, hvor pladsen er trang, men kravene til ydelse er høje. Nord Technology's ekspertise inden for industrielt embedded hardware, Linux og Open Source-software sikrer, at denne løsning kan tilpasses præcist til dine behov.

Taicenn Industrial Panel PC: Fleksibilitet og Skalérbarhed

Taicenn's Industrial Panel PC er designet med fokus på fleksibilitet og skalérbarhed. Den er perfekt til brug i digital skiltning, industrielle systemer og IoT-styring. Med Nord Technology's dybe tekniske kendskab inden for Panel PC-løsninger til industrielt brug kan der tilbydes skræddersyede løsninger, der imødekommer dine unikke krav.

Taicenn Industrial Monitor: Klar og robust skærm

Taicenn's industrielle monitorer er nemme at integrere i forskellige industrielle systemer, såsom fabrikker. De leverer en skarp og præcis skærmoplevelse, der er afgørende for mange applikationer. Disse monitorer kommer i forskellige varianter, herunder touchskærme, indbyggede og frithængende, med forskellige niveauer af IP-sikkerhedsgrad og i forskellige størrelser.

Besøg Nord Technology's hjemmeside for at hente det nye produktkatalog og udforske de spændende muligheder

Nord Technology A/S
World Trade Center
Borupvang 3
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29144230

Kontaktperson

SG
Siffa Gudlaugsdottir
Webansvarlig
+45 70270415 sg@nordtechnology.dk

Send til en kollega

0.032