23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SCHURTER UHP-SMD Sikring til Højtydende Lithium-Ion Batterier

I elektronikverdenen, især inden for bilindustrien, vokser efterspørgslen efter højtydende løsninger op til 48 volt DC konstant. For pålideligt at beskytte højere driftsstrømme, skal du ikke lede længere end SCHURTERs UHP-sikring.

Udløber
1. januar 2080

I elektronikverdenen, især inden for bilindustrien, vokser efterspørgslen efter højtydende løsninger op til 48 volt DC konstant. For pålideligt at beskytte højere driftsstrømme, skal du ikke lede længere end SCHURTERs UHP-sikring. Denne bemærkelsesværdige komponent er konstrueret til at bryde kredsløbet ved dobbelt den nominelle strøm, alt sammen inden for maksimalt 15 sekunder.

Men her er spillet-skifteren: UHP-sikringen reducerer værst-tilfælde-effekten med over seks gange sammenlignet med branchestandard sikringer. Dens innovative design er intet mindre end imponerende og tilbyder en bemærkelsesværdigt høj brudkapacitet på op til 3000 Ampere på Safety Extra Low Voltage (SELV) niveau. Denne alsidighed udvider dens anvendelighed ud over bilsektoren, hvilket gør den til et pålideligt valg for datacentre, telekommunikationsapplikationer og endda kraftige elværktøjer.

Og det er ikke alt! Til applikationer op til 50 volt tilbyder SCHURTER også UHS-sikringen, som har en lidt lavere brudkapacitet, men stadig leverer pålidelig overstrømsbeskyttelse.

Så, uanset om du arbejder med elektronik til biler eller udforsker applikationer på tværs af forskellige industrier, er SCHURTERs UHP-sikring, designet til op til 80 volt, din løsning. Følg med i denne video for at opdage, hvordan denne sikring kan revolutionere dine projekter og sikre sikkerheden og effektiviteten af dine højtydende kredsløb. Gå ikke glip af de nyeste fremskridt inden for overstrømsbeskyttelse – se nu.

Hvis du er interesseret i mere information eller hvis du har et spørgsmål at diskutere, så hjælper vi dig gerne.

Besøg vores hjemmeside eller kontakt os.

SCHURTER Nordic

Sandsborgsvägen 50

122 33 Enskede

Sverige

 

+46 (0)8-447 35 60

info.se@schurter.com

Schurter.com

Schurter Nordic AB
Sandborgsvägen 50
122 33 Enskede
Stockholms stad
Sverige
CVR nummer: SE5562098482

Send til en kollega

0.047