23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Touchscreens: det førende valg til udendørs betjening

Takket være smartphones har vi alle vænnet os til touchscreens. Ved at røre ved skærmen, swipe henover den eller bevæge to fingre samtidigt, kan vi udføre et utal af betjeningshandlinger.

Udløber
1. januar 2080

Takket være smartphones har vi alle vænnet os til touchscreens. Ved at røre ved skærmen, swipe henover den eller bevæge to fingre samtidigt, kan vi udføre et utal af betjeningshandlinger. Men anvendelsesmulighederne for touchscreens strækker sig langt ud over, hvad vi er vant til fra vores smartphone. Touchscreen er også ved at vinde frem til betjening af maskiner og enheder i det fri.

Smartphones med touchscreen har mange fordele, men også begrænsninger og når deres grænser afhængigt af deres anvendelse - især under udendørs forhold. Men der er masser af måder at gøre touchscreens egnede til brug under hårde udendørs forhold eller i barske miljøer. Til dette skal der tages højde for en række faktorer i designet. Kontrolpaneler til udendørs brug skal kunne modstå forskellige vejrforhold, herunder intensiv brug og langvarig eksponering for sollys.

Læs mere her! 

Hvis du er interesseret i mere information eller hvis du har et spørgsmål at diskutere, så hjælper vi dig gerne.

Besøg vores hjemmeside eller kontakt os.

SCHURTER Nordic

Sandsborgsvägen 50

122 33 Enskede

Sverige

 

+46 (0)8-447 35 60

info.se@schurter.com

Schurter.com

Schurter Nordic AB
Sandborgsvägen 50
122 33 Enskede
Stockholms stad
Sverige
CVR nummer: SE5562098482

Send til en kollega

0.047