23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Icat RX hotmelt serien – 50% biobaseret 3 generations hotmelt lim.

3 generation hotmelt - Icamelt RX serien introduceres den nyeste hotmelt serie til emballage lukning og produktion. Bedre performance end 1. generation EVA . Samme eller lidt bedre performance end 2. generation metallocene polyolefine hotmelt Baseret på 50% fornybare ressourcer – giver ekstra værdi med bæredygtighed i forhold til fuld syntetiske limtyper.

Vi introducerer nu 3 generations hotmelt lim serie til emballage lukning og produktion på det danske marked i sammenarbejde med Icat hvor bæredygtighed er i fokus.

Don’t be a follower
Igennem mange år har hotmelt været anvendt indenfor industrien som en hurtig og opløsningsmiddelfri limtype. Indenfor emballage lukning og fremstilling har det været den mest væsentlige limtype.

Udviklingen gennem årene har primært været optimering af pris og performance karakteristika ved de konventionelle 1. generations EVA baserede hotmelt typer, indtil 2. generations hotmelten ”metallocene polyolefine” blev introduceret på markedet. 

Disse 2. generations metallocene hotmelt typer var kendetegnet ved optimerede oxiderings resistance, forbedret vedhæftning til et stort antal materiale samt bedre kulde og varmestabilitet, eneste ulempe var en noget højere pris end EVA baseret lim samt at de er fuldt syntetiske – dvs. i lyset af ønske om højre grad af bæredygtighed er det ikke det bedste valg – RX serien er løsningen..

3. generations hotmelt introduceres nu af Icat med deres RX serie, som ikke alene har de samme tekniske fordele som ved metallocene hotmelt, men derudover har en højere kohæsive styrke, som giver optimeret varmeresistance.

Prisen ligger imellem EVA og metallocene hotmelt, hvilket vil give de fleste virksomheder ikke alene optimeret limkvalitet, reducere vedligeholdelsesomkostningerne, men også besparelse på selve limprisen og bedre bæredygtighed i deres limningsproces.

RX serien giver

·       Bæredygtighed
·       50% biobaseret råvarer
·       Høj limkraft 
·       Oxideringsresistent og stort set lugtfri
·       Velegnet til fødevareremballager, jf. FDA 21 CFR 175.105 og 21 CFR 176.180
·       Høj kohæsiv styrke, giver fremragende varmeresistance.
·       Stor fleksibilitet, god åbentid og super hurtig afbinding, alsidig adhæsion.
·       Omkostningsreduktion, pris + reducerede vedligeholdelsesomkostninger.

Lim-Tech ApS
Industrivej 5 G
7120 Vejle Øst
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13279470

Kontaktperson

CHL
Carsten Henning Larsen
Direktør
+45 75711977 chl@lim-tech.dk

Send til en kollega

0.046