23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jubilæumsår for både GARANT og HOLEX

Hoffmann Group fejrer 50 års jubilæum for sit mærke GARANT og 40 års jubilæum for HOLEX

Hoffmann Group fejrer to mærkedage i år. Mærket GARANT blev lanceret af Hoffmann Group for halvtreds år siden, og mærket HOLEX har afrundet sortimentet i de sidste fyrre år. Sammen med over 500 andre førende mærker giver GARANT og HOLEX sortimentet fra Hoffmann Group et særligt præg, da GARANT tilbyder over 55.000 certificerede systemværktøjer til alle anvendelsesområder, arbejdsstationer og opbevaring samt PPE, og HOLEX tilbyder 17.000 enkle, men smarte produktideer. Aktuelle oplysninger i forbindelse med jubilæumet kan findes på Hoffmann Groups Facebook-side, i nyhedsbrevet og på brandets hjemmesider www.garant-tools.com og www.holex-tools.com.

Mærket GARANT opstod tilbage i 1973. Efter den vellykkede markedsintroduktion af fræser, gevindskærer og jobberbor med et særligt godt pris-ydelsesforhold blev GARANT-sortimentet derefter gradvist udvidet med det formål at tilbyde attraktive alternativer i hele sortimentet. I dag står GARANT ikke kun for topkvalitet og et design, der har vundet 55 priser, men også for sin egen produktverden, hvor systemkonceptet får stadig større betydning.

Efter at GARANT havde stået sin prøve og etableret sig i den højere ende af markedet, besluttede Hoffmann Group i 1983 at fortsætte sin succes inden for standardkrav med det nye HOLEX-mærke. HOLEX-produkterne er kendetegnet ved ren funktionalitet med den bedste industrielle kvalitet og er både særligt brugervenlige og overraskende økonomiske. Hoffmann Group tilbyder dermed værktøj med det rigtige design og den rigtige kvalitet til alle produktions- og værkstedsanvendelser.

Hoffmann Group udvikler produkter til GARANT i samarbejde med brugere og leverandører og tester dem i tolv individuelle teknologicentre. Hoffmann Group er aktiv globalt som forhandler, og GARANT- og HOLEX-mærkerne er tilgængelige i over 50 lande.

Hoffmann Group Danmark

Hoffmann Group
Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland

Kontaktperson

JBK

Send til en kollega

0.031