23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Siemens præsenterer den nye SITRANS LCS050

Omkostningsbesparelser og digitalisering går hånd i hånd med den nye ultrakompakte point level switch.

  • Digitaliser processer med den kompakte, omkostningseffektive SITRANS LCS050 - med fuld diagnosticering og idriftsættelse via IO-Link
  • Detekterer skum, væsker eller slam og forandringer i materialer med den ekstra feature, der kan kompensere for belægning fra enkle til komplicerede punktniveauapplikationer
  • Ideel inden for en række brancher: generel industri, fødevareindustrien, den farmaceutiske og den kemiske industri

SITRANS LCS050 er en fremtidssikker, omkostningseffektiv kapacitans niveau switch, der er så fleksibel, at den er egnet til anvendelse inden for en lang række af væskeapplikationer. Enheden er ultrakompakt, har 360 graders visuel indikation og en kemisk modstandsdygtig sonde, og alt dette gør den ideel der, hvor der er begrænset plads, og hvor der er brug for en lille enhed med en kort indstikslængde.

 SITRANS LCS050 er lavet i rustfrit stål, med et M12 stik og gevind helt ned til ½ tomme, og dermed passer den til applikationer i en lang række brancher, fra generelle industriapplikationer og til de applikationer, der er i fødevareindustrien, den farmaceutiske og den kemiske industri.

 SITRANS LCS050 har nogle brugervenlige features, fx er den hurtig og nem at installere uden behov for kalibrering eller konfigurering: brugeren kan simpelthen tilslutte sin enhed og så er der styr på hans behov for backup eller sikkerhed. Med den ekstra mulighed for IO-Link har man mulighed for at finjustere en applikation, så den får mere avancerede målemuligheder, inklusive kompensering for belægning eller sporing af interfaces. Når brugeren anvender den digitale IO-Link bus på enheden sammen med Siemens konfigurationssoftware, kan han hurtigt konfigurere produktet til krævende applikationer og få fuld diagnosticeringsovervågning, og dermed sikre pålideligheden. Med de avancerede principper for frekvensmåling inden for kapacitans-teknologi sørger enheden hele tiden for en pålidelig og præcis overvågning, der gør det muligt at forudsige ændringer i brugerens processer. SITRANS LCS050’s intelligente funktioner løfter de digitale processer op til næste niveau, og gør det muligt at overvåge avancerede processer hele vejen fra skyen til fabrikken.

Læs mere om SITRANS LCS050 her (EN).

Siemens A/S
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16993085

Send til en kollega

0.093