23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Performer din SITRANS FM MAG-flowmåler optimalt?

SITRANS FM Verificator og Siemens interne efterprøvningsfunktion leverer et suverænt niveau af verificerbar driftssikkerhed på anlæg.

Der er mange grunde til at efterprøve ydeevnen på din SITRANS FM elektromagnetiske flowmåler. Hvad enten du er nødt til at sikre dig, at flowmålerens nøjagtighed overholder lokale lovkrav, om du skal levere et verifikationscertifikat til en kunde til faktureringsformål eller bare skal udføre fejlfinding, så giver SITRANS FM MAG-flowmålerfamilien muligheder til både intern efterprøvning eller selvstændig, certificeret og ekstern efterprøvning.

Siemens har altid tilbudt certificeret og sporbar efterprøvning af MAG-flowmåleres ydeevne ved at bruge Siemens Verificator. Dette driftssikre og brugervenlige verifikationssystem til anlæg udfører en bred vifte af fuldautomatiske tests for at tjekke:

  • isolering af hele flowmålersystemet inklusive kabler
  • sensorens magnetiske egenskaber
  • signalomsætterens forstærkning, linearitet og nulpunkt
  • signalomsætterens digitale og analoge output.
     

Og når disse tests er afsluttet, kan Siemens Verificator skaffe dig printede rapporter, der dokumenterer alle resultater.

Bredt udvalg af produkter
De følgende SITRANS FM elektromagnetiske sensorer kan bruge Siemens Verificator til selvstændig efterprøvning, når de er kombineret med en MAG 5000 eller 6000 transmitter (kun polyamid- og rack-monteringskonfiguration):

  • MAG 1100
  • MAG 1100 F
  • MAG 3100
  • MAG 3100 HT
  • MAG 3100 P
  • MAG 5100 W

 

Siemens FM MAG-flowmåler intern efterprøvning
Når du har brug for at lave en hurtig efterprøvning af din flowmålers ydeevne på stedet, tilbyder Siemens nu en intern efterprøvningsfunktion. I kombination med SITRANS PDM-software, som også kan bruges til konfiguration, kan du nu generere et verificeret kvalifikationsbevis, der analyserer den centrale diagnostik og målinger for at garantere, at din Siemens MAG-flowmåler fungerer korrekt.

 Denne hurtige og nemme proces kan bruges med alle de sensorer og transmittere, der er nævnt tidligere, og med vores MAG 6000i industrielle MAG-transmitter ved at bruge HART-kommunikationsprotokollen. Så længe transmitteren har HART-kommunikationsmuligheden, vil den levere den interne efterprøvning, uanset hvor lang tid den har været i drift.

 Intern efterprøvning kan også udføres på den batteridrevne, magnetiske MAG 8000-flowmåler. Er der indbygget 3G-kommunikationsmodul, kan denne genereres blot ved hjælp af en sms-kommando.

 

Læs mere om produktet her
Læs mere om løsninger til procesindustrien

 

Udnyt vores alsidighed
Selvom intet kan erstatte sikkerheden ved en ekstern certificeret efterprøvning af din MAG-flowmålers tilstand og driftsstatus, kan det, at have en leverandør, som kan levere både intern og ekstern efterprøvning, give dig komforten ved fleksible eftersyn, muligheden for at følge op med en alsidig godkendelse, og den sindsro, der kommer af at vide, at din MAG-flowmåler er blevet selvstændigt certificeret.

Kontakt os
Har du behov for yderligere viden, eller skal du have afklaring på et spørgsmål? Så skal du være mere end velkommen til at kontakt til os.

Send en mail til: niels.c.christensen@siemens.com

Siemens A/S
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16993085

Send til en kollega

0.031