23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hårdføre panel PC og skærme til fødevareindustri

Få løsninger der understøtter effektiv automation i fx produktion og emballering af fødevarer. Rustfrie enheder med høje IP-certificeringer fra Winmate.

Her er en solid serie af Panel PC'er og skærme til fødevareindustrien, som indeholder enheder der er rustfrie, hårdføre og lette at rengøre.  
De hårdføre panel PC'er og skærme fra Winmate er gode til automation og kan bidrage til at optimere processer og holde omkostninger nede i fx arbejdet med emballering af varer. PC'erne kan fx understøtte effektiv automation, overvågning af systemer og processer i produktionen af fødevarer eller farmaceutiske produkter.  
Find mere information her.
Samtidig er skærmene nemme at bruge og reagerer præcist på berøringer selv med handsker eller våd overflade. De fås med projektiv kapacitiv touch eller resistiv touch. 

Vi leverer alt inden for panel pc'er til industrielt brug. Se et lille udvalg her. Se mere om panel PC her. 
 
Hårdført design – IP-certificeringer  
Panel PC’erne og skærmene har opnået høje IP-certificeringer - IP69K/IP67/IP65 certificeringer. De er både afvisende og tætte overfor støv, vand m.m. Også det glatte og rustfrie design sikrer hygiejnen og en lang levetid.  
Produkterne er særligt velegnede til brug i fødevare- og farmaceutindustrien. 
Se mere information om produkterne her. 
 
Få den helt rigtige løsning 
Vi hos Sensor ECS leverer industrielle løsninger til en lang række anvendelsesområder. Hvis din virksomhed er interesseret i en effektiv løsning - selvfølgelig skræddersyet efter jeres krav og behov - så tag endelig fat i os.  
Find kontaktoplysninger til vores erfarne specialister hos Sensor ECS - og udfyld gerne vores kontaktformular her. 
Ring til os: +45 43 75 44 80 
Send os en mail på: mail@sensorecs.dk 

Sensor Ecs Danmark A/S
Priorparken 355, 3.
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29918651

Send til en kollega

0.034