23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Botter: Bredt program og kundespecifikke transformere

MTO electric a/s kan nu præsentere Botter Elettrotecnica som ny leverandør af transformere. Botter har til huse i Norditalien og kan i år fejre sit 75 års-jubilæum.  Ring på 75 800 310 for at høre mere.

Botter's program omfatter sikkerheds-transformere, skille- og isolations-transformere samt auto-transformere, og benyttes bl.a. til solceller og vindindustri samt til elektromedicinsk-, maritim- og jernbaneanvendelse. 

Udover et omfattende program af transformere med standardspændinger, 24, 230 og 400V, udmærker Botter sig ved at producere transformere med kunde-specificerede spændinger i størrelser op til flere hundrede KVA, og man kan frit vælge mellem kobber eller aluminiumsviklinger. 

Transformerne kan leveres med UL-5085 certifikat (General Purpose Low Voltage Transformers Industrial Control Transformers) op til 18KVA og UL-1446 (Systems of lnsulating Materials) uanset størrelse. 

En ISO-9001-certificering vidner om Botters systematiske arbejde med kvalitet, service og løbende forbedringer.  

Alle transformere fra Botter gennemgår en 100% test inden de forlader fabrikken. 

Transformerprogram fra MTO electric a/s dækker meget bredt

Med en række stærke leverandører kan MTO electric a/s tilbyde et meget bredt program i transformere, fra små ringetransformere på 8VA over styrestrømstransformere til store 3-fasede transformer på op til 1000kVA. Transformere der er til mange forskellige formål: Vindmøller, skibe, hospitaler, med meget mere.

Med UL-godkendelser og marinegodkendelser er der mange anvendelsesmuligheder.

Vi arbejder med ringetransformere fra ETI og Schrack, større transformere fra Polylux i Spanien, Meth og fra Botter i Italien kan vi som sagt levere specialtranformere til mange forskellige løsninger.

Transformerne kan leveres ukapslede IP00, indendørskapsling IP23, udendørs kapsling IP54 og endda speciallakering til aggressive miljøer.

Med relativ kort leveringstid på specialtransformere regner vi med at vi kan imødekomme de fleste krav.

Ring til os i dag på 75 800 310 for at høre mere eller send os en mail på info@mto-electric.dk.

Om MTO electric a/s: 
MTO tilbyder et bredt lagerført program af el-komponenter, skabe og bokse, tilbehør samt en række nicheprodukter. Vi har mere end 40.000 varenumre og er lagerførende på en meget stor del.
Vi har stort fokus på individuelle behov og tilbyder skræddersyede løsninger baseret på dine ønsker f.eks. specielle tekniske data, dimensioner, hultagning eller farver.
 
 
 
 

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909

Kontaktperson

Mette Christensen
Marketingansvarlig
+45 75806342 amc@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.046