23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du (med)ansvar for din virksomheds ledelsessystem?

Overvejer du at tage næste skridt i din faglige udvikling, løfte dine kompetencer et niveau og blive Lead Auditor med et CQI-IRCA-certifikat i hånden som dokumentation for din uundværlige viden?

Dét opnår du efter 5 lærerige dage med en kombination af teori om standarden og praktiske øvelser om audit: "Øvelser og workshops designet til at få praktiske erfaringer med auditering var gode," fortæller kursist på CQI-IRCA Lead Auditor Quality Course.

Herefter får du dit CQI-IRCA-certifikat, som er anerkendt i mere end 100 lande, og dermed har du dokumentation for din ekspertise inden for planlægning, udførelse og afrapportering af værdiskabende audits af ledelsessystemer inden for en af ISO-standarderne.

Så tag næste skridt i din kompetenceudvikling og skriv et af vores 6 forskellige CQI-IRCA-godkendte Lead Auditor kurser på din kursusplan for 2021 - så er dit anerkendte CQI-IRCA-certifikat kun 5 lærerige dage væk:

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte vores kursusafdeling på kurser@bureauveritas.com eller på tlf 77 31 10 00, hvis du søger råd og vejledning til, hvordan du bedst sammensætter din kursusplan for 2021.

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.031