Annonce
Hvordan implementerer og vedligeholder du dit HACCP-system?
Når du implementerer og vedligeholder dit HACCP-system korrekt, bliver det et utroligt effektivt værktøj til styring af din virksomheds fødevaresikkerhed.
Derfor er det altafgørende, at du som kvalitets- eller egenkontrolsansvarlig har en dybdegående forståelse for HACCP-principperne og de forskellige værktøjer, der kan anvendes ved implementering af systemet.
Og dét får du den 11.-12. november på kurset i opbygning af HACCP-systemer, hvor vi - med udgangspunkt i en konkret proces - gennemgår de 12 HACCP-trin og de 7 principper samt diskuterer, hvordan man udarbejder en risikofaktoranalyse.
Deltagerne fortæller...
- "Jeg fik en god, grundlæggende viden om HACCP, som jeg kan bruge i min hverdag/på jobbet."
- "Underviseren er utrolig velbegavet ift. HACCP-systemer. Meget deltaljeret og god info generelt."
- "Det bedste ved kurset var kombinationen af praktiske øvelser, vidensdeling og erfaringsudveksling."
- "Jeg fik både redskaber og viden, så jeg kan komme videre og udfordre, når jeg kommer hjem."
- "Underviseren kunne forklare, give eksempler og vidste hvad han talte om."