23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Europa-materiel er med til at sænke de totale omkostninger

Ved at anvende det rigtige materiel kan arbejdsgangene forbedres og effektiveres. Det har givet lavere totalomkrostninger på et stort renovationsprojekt i Albertslund.

I Albertslund kommune er et større renovationsprojekt i gang. Det drejer sig om 200 lejeboliger, der skal renoveres fra top til tå. Boligerne, der er i et plan, blev bygget i slutningen er 60’erne og trænger nu til en total renovering. En særdeles omfattende renovering, hvor det kun er det mest basale, nemlig ydervægge og tagkonstruktion, der bibeholdes. Alt andet fornyes med nye materialer.

Bygherren er BO-VEST, og firmaet Wicotec Kirkebjerg A/S har fået entreprisen på al el, ventilation og VVS.

Er hurtigt og nemt at arbejde med
Wicotec Kirkebjerg har fem elektrikere beskæftiget hvor størstedelen af elmateriel af indkøbt af Wexøe A/S.For at minimere totalomkostningerne ved renovationen har Wicotec Kirkebjerg valgt at anvende Europa-material, der er hurtigt og nemt at arbejde med.

”Forfradåserne fra Kaiser er runde og uhyre lette at montere. De kræver blot et bor med en diameter på 68 mm, så er hullet lavet, og dåsen er klar til montering” fortæller elektriker, Martin Johansen, der er ansat hos Wicotec Kirkebjerg og dagligt arbejder med renoveringen af de 200 lejeboliger.
Når det drejer sig om stikkontakter og afbrydere, så anvendes der Berker-materiel. Hele systemet er godt gennemtænkt, f.eks. kan dåserne klikkes sammen i større systemer. Samlet betyder det, at det er hurtigt og nemt at udføre elektrikerarbejdet, hvilket naturligvis kan ses på bundlinjen i form af færre udgifter til elarbejdet. Noget som bygherren satte stor pris på, da de valgte leverandør til at udføre elarbejdet.

Røgmeldere, el-tavler og multimedie-tavler
Samtlige lejeboliger skal naturligvis forsynes med røgmeldere, almindelige el-tavler og multimedie-tavler. Her har Wicotec valgt produkter fra det tyske firma, Berker. Alle Berker-produkterne er leveret af Wexøe.

“Vi har gode erfaringer med Wexøe som samarbejdspartner. Varerne bliver leveret som aftalt, så vi står aldrig og mangler materialer for at kunne komme i gang med arbejdet. Ligeledes er produkternes kvalitet som aftalt, og priserne er i orden. Derfor regner vi også med at bruge Wexøe som leverandør til fremtidige projekter”,  fortæller Vagn E. Hansen fra Wicotec Kirkebjerg.

Renovering for et tre-cifret millionbeløbRenoveringen af de 200 lejeboliger løber samlet op i et tre-cifret millionbeløb og skal være færdig med udgangen af februar måned 2021. Arbejdet forløber planmæssigt og forventes at være færdigt til tiden.

De omtalte lejligheder er i et plan og ligger i Albertslund lige nord for Roskildevej. Lejlighederne er beliggende i et større kvarter med enslydende vejnavne som Hvedens Kvarter, Rugens Kvarter, Kastanjens Kvarter, Rosens Kvarter.

Se mere om casen her

Wexøe A/S
Lejrvej 31
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16608947

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047