23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AAA-rating 7 år i træk til Gravlund Industrigummi

Gravlund Industrigummi igen kåret som én af Danmarks mest solide virksomheder

Hos Gravlund har vi gennem årene altid prioriteret likviditet højt, blandt andet for at signalere overfor vores kunder, at vi er en pålidelig, langsigtet samarbejdspartner med en sund økonomi. Vi er desuden til stede i mange forskellige segmenter, hvilket også styrker vores likvide stabilitet.

I april 2013 blev Gravlund Industrigummi AAA-rated for første gang. Det betyder, at vi nu i 7 år i træk har opretholdt den højeste kreditværdighed. Ratingen er udtryk for, at vores kunder trygt kan indgå i et langvarigt samarbejde med vores virksomhed, da vi også er her i morgen.

Gravlund Industrigummi støber og udvikler tekniske gummiløsninger i samarbejde med vores kunder. Vi tilbyder alt fra enkle pakninger til komplicerede tekniske løsninger og i alle seriestørrelser. Tjek vores hjemmeside på www.gravlund.dk.

I kan kontakte os på 4466 9830 eller skrive til os på info@gravlund.dk.

Vi åbner gerne dørene for en rundvisning på vores virksomhed og en snak om mulighederne for et fremtidigt samarbejde. Sundhedsmyndighedernes retningslinjer bliver selvfølgelig overholdt. 

 

Om Gravlund Industrigummi:

  • Med mere end 70 års erfaring i gummibranchen kan vi varetage alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt. Egen fabrik i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering
  • ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001 certificeret   
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062