Lead Auditor Fødevaresikkerhed
Efter succesfuld gennemførelse af kurset vil deltageren være i stand til at planlægge, gennemføre og afrapportere effektive audits af fødevaresikkerhed.
Målsætning
Efter succesfuld gennemførelse af kurset vil deltageren være i stand til at planlægge, gennemføre og afrapportere effektive audits af fødevaresikkerhed.
Indhold
- Opbygning af ledelsessystemer, herunder kravene i ISO 22000
- Betydning af fødevarelovgivningen
- Audits - en afklaring af audits, formål og metode
- Auditgennemførelse – træning i planlægning, udførelse og rapportering
-Audits gennemført på udvalgte af standardens elementer som mål, politikker, risikoanalyse, dokumentation, afvigelser, korrigerende handlinger, ledelsens rolle og kommunikation
- Auditor - ansvar, personlighed og udvælgelse
- Gennemgang af certificeringsprocessen
- Feedback og coaching på deltagernes egen indsats
- Skriftlig eksamen
Målgruppe/Forudsætninger
Kurset er et godt kompetenceløft til medarbejdere, der arbejder med fødevaresikkerhed. Det forventes, at standarden er læst inden kursets start. Vi kan anbefale et kursus i HACCP inden kurset.