23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lederskab til fremmelse af kunde- og medarbejdersikkerhed

De kæder og virksomheder der visualiserer handlekraft med fokus på tekniske løsninger, der fremmer kunde- og medarbejdersikkerhed, er dem der står stærkest i de kommende måneder.

Lederskab og fremsynethed kan udtrykkes på mange måder.

Alle større virksomheder har brug for at kontrollere flowet af personer ind og ud af lokaler, uanset om det er kantinen, produktionsområderne eller et salgslokale i en butik på et strøg i din hjemby.

Mange personer har udtrykt usikkerhed med hensyn til, om de turde træde ind i en butik, hvor der i forvejen var kunder, Ved hjælp af et trafiklys kan ekspedienten ved kassen tydeligt visualisere over for kunden, at han roligt kan komme ind og ikke blot gå forbi butikken.

I områder med vidt forskellige produkter, eksempelvis et apotek, hvor man ved skrankerne håndterer receptpligtig medicin, og i lokalet generelt, hvor der sælges plejeprodukter, kan man med fordel opdele lokalet,  så de der skal have medicin bliver håndteret separat, og de der ønsker at shoppe plejeprodukter kan gå i fred og  bruge den nødvendige tid til at finde de plejeprodukter, som de ønsker, uden samtidig at være bange for at der kommer for mange fremmede for tæt på.

I indgange til butikker og i køen til kassen, vil kassemedarbejdere bedre kunne kommunikere, hvornår kunden skal træde frem, således at uheldige oplevelser med personer, der går helt tæt på andre, kan minimeres.

Werma har en simpel men effektiv og prisoptimal løsning på ovenstående udfordringer, Ikke alene giver løsningen mere kontrol med personflowet i køen eller i lokalet, men lyssignalet sender også et kraftigt statement til kunder og medarbejdere om, at ledelsen i virksomheden tager tingene seriøst og handler ud fra kundernes og medarbejdernes tarv og ønske om sikkerhed og tryghed. 

Vil du vide mere? så kontakt mig på tlf. 60208040 eller på mail bz@robotech.dk

ROBOTECH A/S
Blokken 31
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31936497

Kontaktperson

Brian Ziegler
Produktchef
+45 60208040 bz@robotech.dk

Send til en kollega

0.047