23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MTO leverer fortsat og håndterer forsendelser som normalt

Vores salgsafdeling, lager og forsendelse kører som normalt. Dog med minimum bemanding og resten af vores medarbejdere på hjemmearbejdspladser. Vi opfordrer dog til at bestille varer i god tid og give besked, så snart man kender et produktbehov.

Hos MTO electric a/s støtter vi naturligvis op om regeringens anbefalinger og har derfor iværksat en række tiltag og forholdsregler med henblik på at begrænse coronasmitten og stadig bidrage til at holde hjulene i gang i Danmark.

Udover et stort fokus på vores medarbejderes sundhed og sikkerhed, er en af vores vigtigste prioriteter, at situationen ikke må påvirke leveringssikkerheden overfor vores kunder.
Vi bevarer et nødberedskab i MTO, og alle medarbejdere, der har mulighed for det, arbejder hjemmefra. Derfor kører bestillinger via telefon, mail, B2B og online via e-shoppen som normalt, ligesom også vores teknikere står til rådighed som normalt. 

Bestil i god tid og planlæg dine indløb tidligere end normalt 
Indtil videre modtager vi, med få undtagelser, varer fra vores leverandører, og vi håndterer forsendelser som normalt. Vi har ekstra fokus på varer, som kommer fra højrisikoområder og har generelt opjusteret lagerbeholdningen for også fremover at kunne sikre leveringen indenfor alle vores produktgrupper.

Vi kan dog ikke ikke udelukke, at der kan komme forsinkelser eller nedlukninger hos vores leverandører. Derfor opfordrer til at bestille i god tid! Vi beder dig også overveje dine indkøb og planlægge dem tidligere, end du måske ellers ville have gjort.

Er din sædvanlige forsyning påvirket af corona-situationen, så kontakt os!

Oplever du leveringssvigt eller forsinkelser hos din leverandør som følge af corona-situationen, så er du meget velkommen til at kontakte os og lade os undersøge, om vi kan levere dette produkt, et tilsvarende produkt fra anden leverandør eller vi evt. kan foretage en justering på et lagerført produkt, således at det bliver tilpasset jeres behov.

Vi har bl.a. to ingeniører, en maskinmester og en produktionstekniker, som kan vejlede og hjælpe med at finde nye løsninger. 

Husk også at vores e-shop har åbent døgnet rundt og tilbyder dag-til-dag levering på en stor del af vores store produktsortiment. Du kan oprette dig som e-shop bruger her.

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909

Kontaktperson

Mette Christensen
Marketingansvarlig
+45 75806342 amc@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.031