23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TV2 Fyn: Fra ledighed til job hos Fyns Kran Udstyr A/S

Et kærligt lille løft - fra praktik til fastansættelse...

Vi har hos Fyns Kran Udstyr i Odense har haft besøg af TV2 Fyn, som har lavet et indslag om, hvordan en praktikperiode kan udvikle sig i en positiv retning for både praktikant og virksomhed.

Vores kollega i produktionen, Mathias, har fortalt sin historie om, hvordan Fyns Kran Udstyr gav ham en chance, og hjalp ham med at finde tilbage til livet og arbejdsmarkedet gennem en praktikperiode, som ender med en fastansættelse. Fyns Kran Udstyrs servicechef, Mikael, som er den primære kontakt for Mathias, fortæller, at vi hos Fyns kran Udstyr også kan løfte opgaven i forhold til at hjælpe vores medmennesker og give dem en chance for at komme på ret køl igen.

Hos Fyns kran Udstyr er vi glade for vores gode samarbejde med Odense Kommunes Jobcenter omkring modtagelse af praktikanter, og vi er stolte over at kunne gøre en forskel for nogle mennesker, som har haft nogle udfordringer, men som kæmper for at komme videre, og hvor vi som virksomhed kan gøre en positiv forskel i dette forløb.

Vi har et helt særligt kollegialt sammenhold her hos Fyns Kran Udstyr - den fordel gør, at vi kan rumme forskelligheder og bruge den styrke, der er i, at vi alle sammen bidrager med forskellige kompetencer, erfaringer og menneskelige egenskaber, - og det er dén styrke, der gør, at vi som virksomhed også kan hjælpe andre. 

Se indslaget fra TV2 Fyn i videoen her på opsalget.

Fyns Kran Udstyr A/S
Brændekildevej 37, Bellinge
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28109539

Kontaktperson

NLF
Nikolaj Lolk Fuglsang
nlf@fku.dk

Send til en kollega

0.047