23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BMP21 kombinerer et robust ydre med intelligent udskrivning

Brady's håndholdte printer er let at have med i servicebilen og kræver hverken PC- eller net-tilslutning. Den printer hurtigt, er let at betjene og er udstyret med beskyttende gummibuffere, et holdbart litium-ion-batteri og drop-lock-and-go patroner.

Holdbarhed, driftsikkerhed og nem betjening er 3 af nøgleordene bag Brady's håndholdte BMP21 printer. Printeren har en stor oplyst LCD-skærm, som gør det let at indtaste, selv i dårligt lys, og som nemt kan betjenes med en enkelt hånd.
BMP21 skiller sig endvidere ud på sit robuste ydre, som ved hjælp af beskyttende gummidele og støddæmpning både kan tåle at rutsje rundt i bilen, klare slag eller at blive tabt.

Labels til mange industrielle mærkningsbehov
Den prisbillige BMP21 giver en super udskriftskvalitet på de mange forskellige materialer, som Brady kan tilbyde.

Printeren kan håndtere labels op til 19 mm og er med sit udvalg af specialdesignede labeltyper den perfekte løsning til mange industrielle mærkningsbehov (f.eks. ledninger, kabler, rækkeklemmer, elektriske ID’er, Datacomm-ID’er, generel arbejdspladsopmærkning osv.).

Udskiftning af labeltype sker ved såkaldt ”Drop-lock-and-print”: Du lægger kassetten i kammeret, drejer knappen til låseposition og kan straks gå i gang med at printe.

Ved hjælp af den indbyggede ”Smart-cell”-teknologi genkender printeren selv den type materiale, der lægges i og foretager de korrekte indstillinger.

BMP21 kører på et genopladeligt Li-ionbatteri og har indbyggede grafiksymboler, stregkoder, danske tegn (ÆØÅ) samt en række skabeloner.

Køb printeren i MTO e-shop eller kontakt os for mere information, tlf. 75 800 310 eller på mail info@mto-electric.dk

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909

Kontaktperson

Mette Christensen
Marketingansvarlig
+45 75806342 amc@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.031