23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En hurtigere måde at få specielværktøjer på

Hoffmann Group tilbyder nu også deres semi-standard-program til specialværktøjer i mærket GARANT i deres online-shop.

Udvalgte hårdmetalbor (HM), snittapper og rivaler kan fra dags dato enkelt og hurtigt konfigureres og bestilles som specialværktøjer med afvigende nominelt mål og tolerance i eShoppen. Allerede under bestillingsprocessen viser systemet priser og leveringstider forbindtligt – det afkorter tilbuds- og bestillingsprocessen markant. Til efterbestillinger gemmes de indlæste parametre sikkert og pålideligt.

Semi-standard-programmet fra Hoffmann Group omfatter specieludførelser fra GARANT HM-bor med forskellige mellemmål samt  GARANT snittapper til bund- og gennemgangsbearbejdning af højre og venstre gevind. Sidstnævnte til produktion af metriske og UN-gevind med 13 hhv. 6 forskellige tolerancer samt forskellige diametre og stigningerog i 60.000 variationer kan bestilles. Afrundet bliver semi-standard-programmet af et omfattende sortiment af rivaler, der findes som specialværktøjer med alle diameter-/tolerancekombinationer.

Analogt til standardprodukterne garanterer Hoffmann Group også for specialværktøjerne af mærket GARANT levering til uforandret fastpris indtil 31. Juli 2020.

Hoffmann Group
Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047