23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Trends og udviklinger ved værktøjs- og vareudleveringsautomater

I fremtiden er specielt modularitet efterspurgt.

Det betyder, at kunderne vælger skabenes størrelse iht. deres individuelle behov og sætter forskellige skabsvariationer sammen til et samlet system, der bliver forvaltet vha. en central styringsenhed. Desuden skal udleveringsskabe i fremtiden optisk passe til den bestående værkstedsindretning.

Moderne værktøjs- og vareudleveringssystemer har en intelligent softwarestyring og kan allerede i dag kommunikere med andre systemer via forskellige interfaces. Derfor anvendes udleveringssystemer fremtidigt ikke mere som stand-alone-løsninger, men anvendes i stigende grad som et bindeled mellem indkøbs- og produktionssystemer og forbindes med hinanden. Derved er et gennemgående, intelligent C-delmanagement muligt, indenfor hvilket udleveringsskabe automatisk udløser ordrer og kan sende dem direkte til leverandøren. Påviseligt kan indkøbsprocesserne fremskyndes med op til 75%.

Konciperet som åbent system skal udleveringsautomater fremtidigt give friheder med hensyn til udvalget af leverandører og serviceydelser samt garantere datasikkerhed i eget netværk. Afsluttende skal sådan en systemløsning kunne vokse med forandringer hos kunden og være nem og sikker at integrere i system- og proceslandskabet. Vedligeholdelsesfrie komponenter i industrikvalitet, en innovativ og betjenervenlig softwareløsning og supplerende serviceydelser i rådgivning, planlægning, opstart og after-sales står for fremtidssikre investeringer.

Bruno Jentner, leder af fagområdet GARANT Tool24 hos Hoffmann Group

Hoffmann Group
Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031