23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Red Dot Design Award til den nye "GARANT digital skydelære"

GARANT-produktdesign overbeviser endnu en gang international jury

Hoffmann Group hører også i år til vinderne af den prestigefyldte Red Dot Award. Ekspertjuryen præmierede „GARANT digital skydelære IP67 med dataudgang“ i kategorien „Værktøj“. Prisen uddeles hvert år i 48 kategorier for særligt vellykket industridesign. Kun de bedste koncepter får det begærede kvalitetssegl.

Den nye „GARANT digital skydelære IP67 med datagang“ har et specielt raffineret design: Det store LCD-display er integreret i en klart struktureret ædelstålenhed og viser måleværdierne i en let læselig størrelse på 11,5 millimeter. En ergonomisk formet Santoprene-overflade, der er fastgjort på korpus, giver det  nødvendige grip til arbejdet i støvede, våde eller fedtede omgivelser. Takket være Auto-Sleep- og Auto-Power-On-funktion er energiforbruget lavt og anvendelsen enkel: Efter 20 minutter sættes systemet  automatisk i sparemodus; hvis det bevæges kort, aktiveres det omgående igen. Måleværdier og nulpunkt bibeholdes. Værktøjet opfylder beskyttelsestypen IP67 og er også med tilsluttet datakabel beskyttet mod støv, vand, kølemiddel og olie.

Med sine specielle egenskaber giver den digitale skydelære mærket GARANTs kerneværdier udtryk. Dertil hører højeste kvalitet, nøjagtighed og pålidelighed samt bedste funktionalitet. Realiseringen af disse egenskaber overbeviste juryen. Værktøjer af mærket GARANT blev i de seneste ti år allerede kåret med 38 design-awards for deres funktionelle, ergonomiske og flotte design.

Hoffmann Group
Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047