23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Premiere: Lockerskabet udleverer automatisk varer

GARANT Tool24 Locker garanterer kontrol over udtagelsen og opholdsstedet af større el-værktøjer, låneapparater og PPE-artikler.

Den nye udleveringsautomat GARANT Tool24 Locker har en lockers design og muliggør takket være særligt store rum, der er forberedt til opladning af batterier, den kontrollerede og dokumenterede enkeltudlevering af større elektroværktøjer, låneapparater og personlige værnemidler (PPE).

Med GARANT Tool24 Locker kan man effektivt organisere større el-værktøjer, låneapparater og PPE-artiklers udtagelse og opholdssted og overvåge dem præcist. Alle udtagelsesrum er udrustet til en kundespecifik installation af ladeanordninger til batterier. Medarbejderne skal logge sig på systemet, inden udleveringsautomaten åbner et rum for dem. Derfor kan GARANT Tool24 Locker præcist protokollere, hvornår og hvem, der har udtaget hvilket produkt fra skabet eller har lagt det tilbage. Indretningen af individuelle profiler tillader desuden kun at give bestemte medarbejdere adgang til udvalgte delområder af varetilbuddet.

For at medarbejderne kan arbejde bekvemt med GARANT Tool24 Locker, har  Hoffmann Group seriemæssigt udstyret alle udleveringsrum med en indvendig  LED-belysning. Varerne kan derved hurtigt og sikkert tages ud, selv om omgivelserne er dårligt belyste. En LED-liste langs rummene viser medarbejderen, hvor udleveringsrummet befinder sig, som GARANT Tool24 Locker automatisk har åbnet for ham.

GARANT Tool24 Locker findes i tre forskellige standardudførelser. Til en  afvigende  konfiguration kan kunden selv vælge en front med vinduer i stedet for en stålpladefront og selv sammensætte rummene. Dertil har han seks forskellige rumstørrelser til rådighed. Et stort farveudvalg til korpus og rum gør vareudleveringsskabet til et blikfang i enhver fabrikshal.

Ved konceptionen af GARANT Tool24 Locker har Hoffmann Group igen konsekvent realiseret  systemtanken til den industrielle anvendelse. Det nye produkt kan optisk og teknisk kombineres med samtlige andre systemer fra  GARANT Tool24-produktfamilien og kan uden problemer tilknyttes som master eller slave i et samlet system.

Hoffmann Group
Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047