23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hoffmann fejrer 100-års jubilæum

Specialaktion „100 år Hoffmann, 100 dage top-værktøjer til jubel-konditioner“

Hoffmann Groups stamsæde, fejrer i marts sit hundredeårige jubilæum. Hoffmann tager denne runde fødselsdag op og inviterer kunder og interesserede til specialaktionen „Vi fejrer, du sparer – 100 år Hoffmann, 100 dage top-værktøjer til jubel-konditioner“ i den virtuelle forretning „eShop“. Der venter et fint udvalg af kvalitetsværktøjer til jubilæumspris på dig. Desuden har Hoffmann overført en specialdonation til jubilæet[SM1]  på 100.000 Euro til virksomhedens stiftelse Hoffmann Group Foundation. Med denne skal især alle indretninger for socialt dårligt stillede og  traumatiserede børn og unge støttes ved hjælp af indretningen af kreativværksteder – fuldstændig mottoet „Værktøjer skaber værdier“ tro. Med kvalitetsværktøjer er virksomheden succesrig indtil i dag.  

Hoffmann startede med bedste forudsætninger i jubilæumsåret. 2018 opnåede  Hoffmann SE med sine datterselskaber for første gang en rekordomsætning på over 1 milliard Euro, medarbejderantallet opnåede det højeste antal på over 3000 ansatte og virksomheden voksede organisk videre. „At det går vores virksomhed så godt i dag, kan vi i første linje takke vores engagerede medarbejdere for“, siger  Nicola Bleicher, virksomhedsgrundlæggerens oldebarn og Hoffmann SE´s anpartshaver. Hendes søster og medanpartshaver Verena Heinrich tilføjer: „Vore medarbejdere er vores hundredeårige firmas foryngelseskilde – de sørger med  fremsynethed, kreativitet og driftighed for, at de altid fleksibelt tilpasser sig den  aktuelle tidsånd.“ 

Grundstenen for Hoffmann SE lagde grundlæggeren Josef Hoffmann den 11. marts 1919 i München. 1932 trådte hans søn Franz ind i virksomheden. Han opfandt 1936 „Hoffmann kataloget“, der i mellemtiden udkommer på 18 sprog og  også står til rådighed på eShoppen på www.hoffmann-group.com. Fra 1950erne indrettede Franz Hoffmann firmaet konsekvent til fagrådgivning og salg af  kvalitetsværktøjer. Også introduktoinen af egne produktlinjer under mærket  GARANT i 1973 går tilbage til Franz Hoffmann. Som mangeårig firmachef prægede han kultur og værdisystem som ingen anden. „Vi lever stadig i dag i henhold til værdier, som gjorde firmaet succesrigt og sammenfatter dem i dag under formlen ‚Pioneering, Precise, Personal‘“, fortæller Siegfried Neher, Hoffmann Se´s direktør for teknologi & transformation. „Dertil hører udover en  udpræget bevidsthed om kvalitet, viljen til at stræbe efter at gå enkelt, koncentreret og nyttigt til tingene, at permanent stræbe efter forbedringer og at planlægge langfristet. Vores værdisystem er vores kompas, der giver os orientering og holder os på kursen." 

I tredje generation sluttede Hoffmann sig så samen med familievirksomhederne  Gödde, Oltrogge og Perschmann til Hoffmann Group – nutidens nummer et for kvalitetsværktøjer i Europa. I dag, i fjerde generation, er Hoffmann Group globalt tilstede  med deres partnerne med 69 afdelinger i over 50 lande.

 Et centralt legat fra Franz Hoffmann er credoet ‚altid bedre‘. Det er den drivende kraft bag virksomhedens innovationsstyrke. „Vi investerer massivt i fremtiden for at muliggøre innovationer“, siger Nicola Bleicher. „Aktuelt står udviklingen af digitale  produkter og services i fokus. Desuden stemmer vi med LogisticCity det største  projekt i virksomhedens historie.“ LogisticCity opstår for tiden på en 21,5 hektar stor grund i Nürnberg og bliver centrallager for hele verden. Der bliver i alt beskæftiget ca. 900 medarbejdere i den nye afdeling i Nürnberg. „Vi er sikre på også at være godt rustet til de næste hundrede år“, fatter Verena Heinrich sammen.

Hoffmann Group
Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031