23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Direkte meddelelser lige ved hånden med Simatic Notifier fra Siemens

Vi oplever ofte, at alarmer og meddelelser fra maskiner ses via lystårne eller på HMI-paneler i produktionen. Udfordringen er, at det kan være svært at vide, hvem der skal reagere på disse, ofte med ærgrelse om, at man måske er gået forgæves.

Det kunne jo være, at kollegaen, der var i nærheden, allerede havde taget action og ordnet sagen.

Men det er slut nu. Med Simatic Notifier kan vi hente alarmer og events direkte fra Simatic-controlleren og sende disse ud til din arm. De lander nemlig i dit smartwatch.

Simatic Notifier kan bl.a. arbejde med grupper. Det betyder, at beskeder kan sendes til en hel gruppe, fx at der skal fyldes materialer på en maskine. Når én i gruppen kvitterer med, at han har påtaget sig opgaven, så får resten af gruppen automatisk besked via deres smartwatch. Opsætning af brugere og events foregår via webinterface i serveren. Her tilknyttes tags fra de forskellige PLC’er i systemet, og det bestemmes, hvor meddelelser skal vises. Serveren sørger herefter ved et event at se serveren sørger herefter for – via et event – at sende besked til de valgte devices og samtidig synkronisere kvitteringer mellem devices og den tilknyttede controller.

Datakilder

• S7 Controller (1200-1500-300-400), HMI, SCADA-systemer.

• Forbindelse via OPC UA eller S7-kommunikation

Understøttende smart devices 

• Smartwatch med Android Wear 2.0 eller nyere version

For yderligere information kontakt: Technology Specialist Kim Meyer-Jacobsen Tlf.: 23389863

kim.meyer-jacobsen@siemens.com

Eller læs mere her

Vil du modtage fagspecifikke nyhedsbreve fra Siemens?
Siemens har tre elektroniske nyhedsbreve – InstallatørNyt, InstrumenteringsNyt og Totally Integrated Automation NYT. Alle nyhedsbrevene er fyldt med spændende produktnyheder, inspirerende cases, lærerige arrangementer, effektive tips og tricks, attraktive konkurrencer, nye digitale features m.m.
Tilmeld dig her: www.siemens.dk/news

 

Siemens A/S
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16993085

Send til en kollega

0.034