23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er der styr på indeklimaet på din arbejdsplads?

En indeklimamåling kan give dig svar på, hvordan din arbejdsplads indeklima kan forbedres.

Et sundt indeklima og en god luftkvalitet opnås, hvis der både er styr på CO2-niveauet og den relative luftfugtighed. Er der problemer med disse, kan medarbejdere opleve gener som hovedpine, røde og kløende øjne, træthed og koncentrationsbesvær. Det kan ud fra symptomerne være svært helt præcist at vide, hvad der er skyld i problemer.

Condair A/S tilbyder derfor en samlet pakke, hvor vi foretager en række målinger på dit indeklimaer, som efterfølgende gør det nemt og enkelt at klarlægge, om problemerne på din arbejdsplads enten skyldes CO2-niveauet, luftfugtigheden eller begge dele.

Få lavet en indeklimamåling

Målingen foregår ved hjælp af vores luftkvalitetslogger, der både registrerer temperatur, luftfugtighed og luftens indhold af CO2. Registreringen sker over en periode på minimum 14 dage og foretages hvert 15. minut. Målingerne bliver automatisk oprettet i vores system, der giver en god og brugbar oversigt over på hvilke områder, det er hensigtsmæssigt at sætte ind for at forbedre indeklimaet på arbejdspladsen.

Vi vejleder og rådgiver  

Luftkvalitetsloggeren bliver placeret dér, hvor indeklimaet ønskes målt og vurderet. Dette sørger vores sygeplejerske og indeklimakonsulent Jeanet Berg for, og hun vil ligeledes hente den igen, når måleperioden er forbi.

Når alle målingerne er indsamlet, laver vi en komplet oversigt med grafer og data, som viser og fortæller, hvor jeres indeklimaer adskiller sig fra de anbefalede værdier.

Herudover udarbejder vi en anbefaling til jer baseret på indeklimamålingerne, hvori vi kommer med konkrete råd og vejledning til, hvordan I bedst muligt forbedrer indeklimaet på arbejdspladsen og sikrer et sundt indeklima for jeres medarbejdere.

Prisen for målingen er 1.999,- ekskl. moms.

*Ved senere køb af en fugtstyringsløsning refunderer vi 50 % af prisen.

Læs mere om indeklimamålingen her.    

Condair A/S
Parallelvej 2
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15200537

Send til en kollega

0.047