23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny generation af mikrodatacentre gør virksomheder klar til edge computing

Fremtidens it-infrastrukturer er enten konvergerede eller hyperkonvergerede. Og behovet for høj båndbredde og serverkraft, som både er tæt på brugere, IoT-enheder og applikationer vokser. Det stiller nye krav til virksomheders mikrodatacentre.

Derfor introducerer Schneider Electric nu den næste generation af mikrodatacentre, som gør det nemmere og hurtigere end nogensinde at høste fordelene ved "edge computing" og koble serverkraft til netværket på kanten mellem lokale it-installationer og cloud-tjenester.

Det nye Micro Data Center (DC) Xpress er certificeret af de førende leverandører af it-udstyr til konvergerede og hyper-konvergerede infrastrukturer. Resultatet er, at it-udstyret kan præ-installeres i Micro DC Xpress af en partner eller it-integrator, testes og leveres klar til brug på kun tre uger.

Voksende behov for edge computing

Micro DC Xpress fås i enten 24U eller 42U og leveres testet og certificeret som plug & play-løsning med komplet, fysisk infrastruktur, bl.a. dobbelt PDU og UPS for fuld redundans, samt DCIM-software til overvågning. Mikrodatacentret kan også leveres i kundetilpassede konfigurationer.

- Vi ser en meget hastig udbredelse af bl.a. IoT og cloud-tjenester. I takt med den udvikling vokser virksomhedernes behov for sikre, pålidelige løsninger til edge computing, siger Johnny Robertson, Partner Account Manager i Schneider Electrics IT Division.

Micro DC Xpress imødekommer lige netop de behov med en omkostningseffektiv, enkel løsning, som er hurtig at sætte i drift. Kunden eller integratoren kan på meget kort tid bestykke og teste løsningen fra centralt hold, inden det færdige Micro DC Xpress sendes videre til kundens site.

Reducerer tid og risiko markant

- Det reducerer både leveringstid, idriftsættelsestid og risiko markant, siger Johnny Robertson. Han tilføjer, at Micro DC Xpress leveres fra fabrikken i en transportvenlig, stødabsorberende indkapsling, som nemt kan åbnes og lukkes igen, når det færdige mikrodatacenter skal sendes videre til sin endelige destination.
DCIM-softwaren til det nye Micro DC Xpress er Schneider Electrics anerkendte StruxureWare for Data Centers, som er bygget på den integrerede EcoStruxure platform.

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.032