23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FT vindsensorer til eftermarkedet

Spica Technology er blevet FT Integration Partner og introducerer sit samarbejde med FT Technologies under HUSUM Wind 2017 i næste uge.

Spica Technology og FT Technologies indgik i august en samarbejdsaftale, som bl.a. indebærer Spica Technology bliver underleverandør på et udvalg af FT vindsensorer og skal udvikle software og elektronik til eftermarkedet af FT Technologies’ ultralyds vindsensorer.

Retrofit dine ældre møller med FT vindsensorer

Det nye samarbejde vil betyde, vindmølleejere af ældre vindmøller får muligheden for at opgradere og retrofitte sine ældre møller med FT ultralyds vindsensorer uden at ændre på vindmøllens nuværende software. En opgradering af vindmøllen med FT sensorer vil give vindmølleejerne mere korrekt og pålideligt data om vindhastighed og vindretning, som dermed kan optimere og øge vindmøllens ydeevne og energiproduktion.

Markedsleder indenfor vindsensorer

FT Technologies specialiserer sig i design og produktion af ultralyds vindsensorer, også bedre kendt som anemometre eller luftstrømssensorer. Siden 2000, har FT Technologies opnået en position som markedsleder indenfor segmentet vindsensorer til styring af vindmøller. Mange af de globalt førende vindmøllefabrikanter leverer som standard nye møller med FT vindsensorer, og nu er det tid til, at ældre vindmøller også skal opgraderes med FT sensorer for at få mere ud af vindmøllens ydeevne og energiproduktion.

Mød Spica Technology og FT Technologies på HUSUM Wind 2017

Spica Technology deltager på den tyske vindmesse HUSUM Wind den 12.-15. september 2017. Spica Technology deltager sammen med den danske pavillon, der er arrangeret af Danish Wind Export Association. Under messen vil FT Technologies være tilstede på Spica Technologys stand onsdag og torsdag den 13.-14. september, hvor der er mulighed for fremvisning af en FT vindsensor og tale personligt med Account Director Brian Pedersen fra FT Technologies og CEO Benny Thomsen fra Spica Technology for at høre mere om samarbejdet og mulighederne for FT vindsensorer til eftermarkedet.

Du kan også læse mere om det nyetableret samarbejde i den officielle pressemeddelelse fra Spica Technology her.

Billede: CEO Benny Thomsen, Spica Technology ApS.

Spica Technology ApS
Bergsøesvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28713053

Kontaktperson

BT
Benny Thomsen
Marketingansvarlig
bto@spicatech.dk

Send til en kollega

0.046