23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Chinese Road Trip — October 2017

Evaluer din nuværende markedsstrategi, præsentér dine løsninger til potentielle partnere med konkrete købsbehov, og vær en del af et stærkt lokalt netværk med direkte adgang til kinesiske virksomheder og offentlige myndigheder.

Søger du at starte eller udvide salget på det kinesiske marked?

Danish Water Technology Group og vores lokale kontor i Shanghai inviterer dig til at deltage i en forretningsdelegationstur til Kina fra den 15. oktober til den 20. oktober 2017.

Klik her for at se det fulde udkast til programmet inkl. appendiks

9 højdepunkter

1. Før turen vil vores vandingeniør Ken Yan være tilgængelig på Skype for en individuel diskussion om din salgsstrategi. Her kan du tale om ønskede b2b møder samt spørge ind til markedet.

2. Møde i Shanghai om leverencer til Spronge City projekt. Arrangeret af vores partner Shanghai Environmental Protection Industry Association (SEPIA)

3. Besøg det største rensningsanlæg i Shanghai med en daglig behandlingskapacitet på 2,2 millioner m3 / dag sammen med SEPIA.

4. Møde med Jiaxing Industrial Park inkl. møder med lokale virksomheder, der har udtrykt interesse for dansk vandteknologi.

5. Guidet tur til centraliseret WWTP, industriel varme / kraftværk. Fokus på vand / spildevand og energieffektivitet. Lokale kinesiske virksomheder vil deltage.

6. Besøg til POWERCHINA Huadong Engineering Corporation Ltd.

7. Besøg til Hangzhou Water Holding Group Co. Ltd.

8. Workshop - hvordan kan vi samarbejde for at få flere danske produkter ind til flere projekter?

9. Individuelle B2B møder under turen - arrangeret af vores erfarne kinesiske vandingeniør Ken Yan

 

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118

Send til en kollega

0.094