23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optisk UV-lim fra Dow Corning til beskyttelse af indlejrede skærme i bilindustrien

Dow Corning® har lanceret en optisk klar UV-silikonelim til samling og beskyttelse af indlejrede skærme i bilinteriør og andre typer skærme, som udsættes for særligt hårde miljøforhold

I en tid hvor brugen af indlejrede skærme i bilindustrien accelererer, er der opstået et behov for en forbedring af skærmenes kvalitet og pålidelighed. Displays, der anvendes i bilinteriør, udsættes for hårde miljøforhold, herunder ekstreme temperaturer, høj luftfugtighed og langvarig UV-eksponering, og der kræves derfor meget af de klæbemidler, der anvendes til denne type applikationer.

Derfor har Dow Corning® lanceret VE-6001 UV Optical Bonding Material - en optisk silikonelim henvendt til bilindustrien og til de skærmproducenter, der skal kunne leve op til bilindustriens strenge krav. Optisk limning er en proces, hvor et klart klæbemiddel påføres mellem laget af beskyttelsesglas og selve touch screen displayet. Optisk limning forbedrer skærmens ydeevne og gør skærmen mere robust.

Dow Corning VE-6001 UV udviser overlegne mekaniske egenskaber, fototermisk stabilitet og optisk ydeevne - bl.a. en høj gennemskinnelighed (>99 %), lav uklarhed (<0,01) og minimal gulning (<0,3). Limen hærder til et blødt, elastisk og polstrende materiale, som virker afstressende for følsomme elektroniske komponenter. Limens optiske egenskaber gør den ideel til samling af dækglas/plast og LCD/OLED touch screen skærme.

Egenskaber

  • En-komponent, UV-hærdende silikonelim
  • Fototermisk stabil
  • Lav modulus forhindrer mura-problemer
  • Lav krympning – derfor velegnet til store displays
  • Fremragende optisk klarhed
  • Mindre følsom over for oxygenhæmning
  • Lugtfri
  • Stabil viskositet og vægt i vakuumforhold ved 1 kPa
  • Hærder ved 365 nm, 395 nm og 405 nm LED UV-bølgelængder

Har du spørgsmål til Dow Corning® VE-6001, kontakt produktchef Andreas Gerbaulet på tlf. 3634 2708 eller e-mail ag@diatom.dk.

Læs mere på Diatoms hjemmeside: https://www.diatom.dk/mediecenter/nyheder-pressemeddelelser/2017/nyhed-optisk-uv-lim-fra-dow-corning-til-indlejrede-skaerme/

Diatom A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK53284310

Send til en kollega

0.031