23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hoffmann Groups katalog nu med komplet sortiment til PPE

Det nye katalog 2017/2018 fra Hoffmann Group er blevet udvidet med et eget bind til "Personlig værnemidler".

Endelig er det der – Hoffmann Groups nye katalog 2017/2018 . Det velkendte leksikon med den gennemarbejdede udgave 48 præsenterer Europas førende systemleverandør af kvalitetsværktøj for første gang med et omfangrigt kompletsortiment af personlige værnemidler (PPE), det er samlet i et eget katalogbind og rådgives vha. specialister.

Alt i alt indeholder det nye katalog ca. 75.000 artikler fra anvendelsesfelterne „Spåntagning“, „Hånd- og måleværktøjer“ samt „Værkstedsindretning“ og ca. 6000 produkter fra området PPE. Kataloget 2017/2018 er gyldigt fra den 1. august 2017. De listede artikler og produktnyheder kan også fra det tidspunkt bestilles i Hoffmann Groups E-Shop: www.hoffmann-group.com.

Med deres udvidede PPE-udbud styrker Hoffmann Group deres position som systemleverandør til industrien: „I de sidste år er behovet for personlige værnemidler steget konstant hos vore kunder“, forklarer Martin Reichenecker, direktør for marketing og salg hos Hoffmann Group. „Vi sonderede derfor PPE-markedet og samlede det efter vores mening bedste porteføjle. Parallelt supplerede vi vores eksterne salg i hele Europa med PPE-rådgivere. Vi er hermed den eneste udbyder, der ikke kun har en portefølje med kvalitetsværktøjer og værkstedsindretning, men også har et komplet sortiment af PPE inklusiv rådgivning i hele Europa.“

Hoffmann Groups katalog blev gennemarbejdet på alle områder og suppleret med i alt ca. 12.500 katalogpositioner. 4500 positioner af premiummærket GARANT er under nyhederne i kataloget, der imellem innovationer fra programmet „GARANT Master“, nye drejetyper, enkeltudleveringssystemet GARANT Tool24 PickOne samt talrige hånd- og måleværktøjer. I sortimentet „Hånd- og måleværktøjer“ findes der desuden for første gang også måleapparater fra FLUKE. På områderne elektrokontrol og varmebillede gælder disse produkter hos professionelle anvendere som meget pålidelige og robuste og er derfor meget efterspurgte.

„Vore kunder skal vælge fra et stadigt mere komplekst produktudbud – det gør afgørelsen for at købe sværere“, siger Reichenecker videre. „Vi foretager derfor en forselektion for vore kunder og tilbyder en excellent rådgivning til produkter, der kræver forklaring – og på alle områder. Dertil kommer vores leveringsevne og terminnøjagtighed. Det gør os til en pålidelig og ydelsesstærk systemleverandør, hvis styrke er at stille en førsteklassse allround-forsyningspakke til rådighed fra ét sted.“

Send til en kollega

0.031