23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Indeklima-test: Er dit arbejdsmiljø godt nok?

Tag vores test og få en indikation på, om der er problemer med indeklimaet på din arbejdsplads.

Baggrunden for indeklimatesten

Vi oplever at især arbejdsmiljørepræsentanter, afdelingsledere og kontorpersonale henvender sig grundet mange forskellige indeklimaproblemer, som de tit er i tvivl om hvad skyldes. Har de med ventilation at gøre? Er det grundet fugt? Tør luft? Det kan være svært for almindelige mennesker at blive klog på. Og vigtigst af alt er det svært at finde ud af hvordan man kommer videre med at få det undersøgt.

Vores sygeplejerske og indeklimakonsulent, Jeanet Berg, har udviklet en tjekliste som du kan gennemgå for at se om det kan være indeklimaet der driller. Det handler ikke blot om velbefindende. Når det kommer til indeklima og luftfugtigheden er det i høj grad personale og evt. patienters helbred som bliver påvirket. Vidste du for eksempel at arbejdsmiljøer med et tørt og dårligt indeklima er langt mere udsatte for smittefare med influenzavirus? Vores tjekliste er udarbejdet med henblik på kontorer og institutioner, men symptomerne vil også gøre sig gældende for private hjem og i produktionsmiljøer. Vores lille indeklimatest kan være et godt første skridt på vejen til at få afklaret om det har med luftfugtigheden at gøre.

Gå til vores indeklimatest.

Dårligt indeklima er værst i vinterhalvåret

Det er helt almindeligt at symptomerne og spørgsmålene i vores indeklimatest vil variere alt efter hvornår på året, du tager testen. Det skyldes den kolde vinterluft, som bliver ekstra tør når den varmes op indenfor. Derfor vil symptomerne helt eller delvist forsvinde i sommermånederne - med mindre jeres arbejdsplads ventilerer meget. Symptomerne vil sandsynligvis begynde omkring slutningen af september og fortsætte frem til marts, og de vil være værst i årets koldeste måneder. 

 

 

 

Condair A/S
Parallelvej 2
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15200537

Send til en kollega

0.032