23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Batterier til nødbelysning

Genopladelige batterier som back-up strømkilde til sikkerhedsbelysning, flugtvejsbelysning, reservebelysning.

Formålet med nødbelysning og sikkerhedsbelysning er, at give lys i tilfælde af at elnettet fejler eller at der sker en lokal strømforsyningsfejl. For forebyggelse af fejl i nødlyset, kræves der et genopladeligt batteri som backup-strømkilde. Batterier til nødlys skal have lang levetid, være pålidelige, robuste og pladsbesparende. I tilfælde af brand eller strømafbrydelse skal batterierne modstå høje temperaturer og give tilstrækkelig kapacitet til at tænde for nødlyset.

Vores genopladelige nikkel-metal-hydrid batterier (Ni-MH)  er specielt designet til at opfylde kravene til nødbelysningsapplikationer. Med deres robusthed og et bredt temperaturområde fra -20°C til 75°C leverer de fremragende opladnings- og afladningsegenskaber med en forventet levetid på op til 10 år. (Ni-MH cellerne har erstattet størstedelen af Nikkel-Cadmium (Ni-Cd) cellerne, som blev brugt i batteripakker før i tiden).  

ACTEC har stor erfaring med at designe batteripakker, og foretage analyser, der sikrer optimal levetid herunder funktionstest, klimatest i stress-miljø og termografi-analyse..
ACTEC +45 87 11 99 99 - Sparringspartner og rådgiver indenfor professionelle batteriløsninger

ACTEC A/S
Alsvej 5
8940 Randers SV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK66255212

Kontaktperson

Heidi Lindstrøm
Marketingchef
+45 87119936 hl@actec.dk

Send til en kollega

0.047