23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Procesoptimering sparer virksomhederne penge

Metrologic vil på årets metalbearbejdningsmesse demonstrere firmaets specialer, som eksempelvis effektivt at procesoptimere virksomhedernes produktioner via kvalitetsstyring og måleteknik.

Hørsholm-baserede Metrologic ApS udfører praktiske måleopgaver, sælger og implementerer software til kvalitetsstyring og dataopsamling og forhandler målefiksturer og målemaskiner.

Med QDAS åbner virksomheden mulighed for, via statistiske analyser, så man kan styre, optimere og dokumentere brugernes processer. Q-Das Operator Quality Information System, og O-QIS, der er en del af Qdas Camera-koncept til styring og optimering af kvaliteten i produktionen, er dataopsamling direkte i produktionen og efterfølgende i målelaboratoriet, og kan understøtte stort set alt kendt måleudstyr.

Metrologics program omfatter også repræsentationen for tyske Werth, der i mange år har  været fremme inden for optisk måling, herunder ikke mindst inden for måling med mange sensor-systemer. Kombinationen af optikken og andre sensorer som eksempelvis taktil skannende tast, fiberprober, laser og konturmåler giver mulighed for at måle mange forskellige egenskaber med bare én maskine. På messen vil firmaet demonstrere Werth Scope-Check med forskellige sensorer lave forskellige typer målinger, så kunder har mulighed for at se maskinen i brug.

I fokus er også Accurate Manufacture – nøjagtige målinger i produktionsmiljøet - ved brug af DLM. Hvordan undgår du at producere nye emner til skrot, fordi du først kan måle dine emner efter mange timers stabilisering? Eller styrer din produktionsproces så betids, at du kan nå at justere maskinerne ved pludselige ændringer i procesparametrene?

Metrologic er sammen med DTU Mekanik og en større dansk legetøjsfabrikant involveret i et revolutionerende projekt inden for netop Accurate Manufacture. Projektet skal sikre præcisionsmålinger direkte ved produktionslinjen med kompensation for blandt andet temperatur og svind. Projektet støttes af Innovationsfonden og forventes afsluttet ved udgangen af 2017.

Der er gratis adgang til messen, når du registrerer dig på www.vtm2017.dk

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71172112

Send til en kollega

0.047