23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Reduceret ned til det allervæsentligste – WAGO's nye SMD-printklemme i serie 2065

Med WAGO's seneste innovation til SMD-applikationer kombineres de mindste dimensioner og den største tilslutningskapacitet.

Den nye SMD-printklemme i serie 2065 er kun 2,7 mm høj og dækker et ledertværsnitsområde fra 0,2 til 0,75 mm². Dermed kan de ledertværsnit og de typer af ledere, der er mest gængse i LED-teknikken, nu tilsluttes på et minimum af plads. Den kompakte konstruktion reducerer skyggedannelse og giver udviklere ekstra frihed til at designe LED-enheder og selve optikken.

Da de fleste LED-applikationer er svagstrømsapplikationer eller lukkede systemer og dermed ikke kræver berøringsbeskyttelse, er serie 2065 konstrueret uden isoleringshus og med en meget lav profil. Den nominelle spænding er baseret på en 1-polet klemme, og serie 2065 er dimensioneret op til 9 A.

Nem betjening
Den velkendte Push-in CAGE CLAMP®-tilslutning tillader direkte tilslutning af entrådede ledere. Til tilslutning af fleksible ledere kan klemmen nemt åbnes  ved hjælp af et betjeningsværktøj, som er konstrueret med en indføringstragt, der gør det lettere at indføre lederne.

Foruden anvendelse på klassiske LED-enheder og Chip-on-Board (COB)-enheder kan serie 2065 med sine enestående kvaliteter også anvendes i applikationer uden for armaturet, f.eks. ved tilslutning af sensorer, hvor klemmen på grund af den begrænsede plads udgør et pålideligt alternativ til manuel lodning af ledere.

PUSH WIRE®-variant til endnu mere pladsbesparelse
Serie 2065 fås desuden i en variant med PUSH WIRE®-tilslutning til entrådede ledere. Da der ikke er nogen betjeningsknapper, er printklemmerne endnu slankere og kan placeres endnu tættere ved siden af hinanden overalt, hvor der udelukkende anvendes entrådede ledere.

Stort udvalg i SMD-serien
Ud over serie 2065 leverer WAGO et omfattende program af SMD-printklemmer i serie 2059, 2060, 2061 og 297 til applikationer med mulighed for tilslutning af ledertværsnit fra 0,14 op til 1,5 mm2.

Alle WAGO's SMD-printklemmer er tilgængelige i tape and reel-emballager til montering i automatiske SMT-miljøer.

Mere info: www.wago.com/smd

WAGO Denmark A/S
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36442522

Send til en kollega

0.032