23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Digitalt betragtningsmikroskop

Hos Løwener A/S demonstreres Inspectis C12 digitalt betragtningsmikroskop på standen, når det går løs i Odense, den 28. februar til 3. marts.

Inspectis C12 er et alt-i-ét optisk betragtningsmikroskop, der adskiller sig markant fra eksisterende mikroskopløsninger til kvalitetskontrol, oplyser Løweners Keld S. Hansen forud for messedeltagelsen på VTM 2017.

Alle primære betjeningsfunktioner er samlet øverst på kamerahovedet, herunder 12:1 optisk zoom, autofokus samt indstilling af lysstyrke og farver. Inspectis C12 leverer klare og tydelige billeder i op til 100 gange forstørrelser direkte på LCD-skærm eller PC.

Afstanden mellem kameralinse og emne er 245 millimeter, hvilket betyder, at brugeren kan sidde i en god og komfortabel arbejdsstilling ved udførelsen af opgaverne.

Inspectis C12 er samtidig skabt til generering af skarpe billeder, uden at brugeren skal kæmpe med et større antal indstillinger og justeringer, inden inspektionsarbejdet kan påbegyndes. Alle basisparametre som zoom, lysstyrke og farver kan styres af brugeren via kontakterne på kamerahovedet.

Løsningen kan leveres med et stort udvalg af ekstraudstyr, herunder en smart og ergonomisk fjernbetjening til direkte styring af samtlige basisparametre og de mange øvrige funktioner, som systemløsningen byder på, eksempelvis lagring og genindlæsning af to individuelle brugervalgte opsætninger. Programmet af ekstraudstyr indeholder tillige en bred vifte af linser, belysningssystemer, emneborde, laser-pointer med videre, hvilket man naturligvis vil kunne høre mere om på Løweners VTM 2017-stand, oplyser Keld S. Hansen.

Der er gratis adgang til messen, når du registrerer dig på www.vtm2017.dk

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71172112

Send til en kollega

0.047